Pov Nisrin

1.2K 67 1
                                    

Oh shit hij ziet er goed uit!! Hij wou me net kussen. Maar men zus kwam binnen en zei : wesh jullie denken jullie zijn in jullie eigen huis, bewaar da maar voor later. En ze keek me met een knipoog aan. Ik stond op en ging naar mijn kamer. Ik zag nog dat wassing me de hele tijd bleef aankijken. Ik ging op mijn bed zitten en kreeg spontaan een glimlach toen ik dacht aan  wat er zojuist gebeurde. Ik denk dat we maar is moeten gaan praten. Maar ik durf het zelf niet te vragen. Want ja ik was wel diegene die boos was op hem. Iik bedacht me net dat school over 1weekje terug begint. Pfff.. Ik heb echt geen zin. Opdat moment hoorde ik de voordeur dichtslaan en keek naar buiten ik zag wassim weg gaan. Huh...? Naar waar zou hij gaan. Ik ging naar beneden en vroeg pina :naar waar is wassim? Hij is weg hij wil je niet! Ik keek haar verbaasd aan. Ze begoon te lachen! En zei :pahahha nee hij is gewoon even naar zijn huis. Maar jij wilt hem precies wel hé 😏. Pfff.. Lina ik heb echt geen tijd voor jou onzin. PHAHAHAHA jaja zehma geen tijd je moest je gezicht daarjuist zien! Ik rolde met mijn ogen en ging terug naar boven

Ik begon me al snel te vervelen en belde men beste vriendin sanae. We groeten elkaar. We hadden al snel door dat we elkaar misten en besloten om even wat te gaan doen in het stad. Ik deed mijn kleren aan en liet mij stijlde deze keer mooi haar niet. Ik liet mijn natuurlijke krullen dat was echt lang geleden dat ik dat nog deed. Ik deed een jeansbroek aan met scheuren daarboven een grijze sweater van Nike. Ik ging naar beneden en zag lina en mama op de bank zitten, ze waren in gesprek. Men moeder zag me en zei : sajnoe (schat) naar waar ga je? Mama ik ga even met sanae naar het stad. Ze zei :is goed sajnoe wees voorzichtig! Altijd hé antwoorden ik erop. Ik pakte men korte leren jas en deed hem aan en ik deed men grijze fila schoenen aan. Ik hoorde de bel gaan en deed open. Ik zag sanae en ik k uffelde haar helemaal plat. Ik deed de deur dicht en we vertrokken naar het stad. We  gingen naar het winkelcentrum.
Daar aangekomen gingen we wat kijken in winkels. We waren bij de h&m aangekomen. We wouden net naar de vrouwenafdeling gaan. Totdat sanae tegen iemand aanbotste. Ik keek die persoon aan en besprong hem al direct met een knuffel het was mijn neef nassim. Dag knapperd zei ik. Hij zei :heey nisrin zeg wollah jij bent dit. Ik zei:" yep in levende lijven." hij knuffelde me terug. Ik hoorde allemaal gasten van die geluiden maken en "fixer" roepen. Ik trok me terug uit de knuffel en keek die jongens raar aan. Ik hoorde nassim roepen :eh ezels dit is mijn nicht! Ik voelde al die ogen van die jongens op mij en begon me ongemakkelijk te voelen ik zag dat sanae dat ook deed. Nassim vroeg me nog Joe het gaat met men ouders. Ik zei : goed alhmdlh. En met kleine lina? Ook goed. En toen zei nassim :allee ik ga der maar vandoor Dioe de groeten aan iedereen en hou je goed hé. Zal ik zeker doen en dueh! Antwoorden ik. Hij gaf sanae nog een hand en vertrok. Sanae zei : wlh ik heb echt honger man! PHAHAHAHA wlh meh je bent iets veranderd zei ik.

We kwamen de MCD binnen. Een we gingen zitten. We bestelde een fishburger en  cola en een ijsje. We waren aan het wachten op onze bestelling. Tijdens het wachten maakte ik nog wat snaps met : "mcd With bae". We waren nog steeds aant wachten en ik zag dat die jongens van vorige keer samen met link hier ook zitten. Hij keek me de hele tijd aan. Sanae had doordat hij bleef kijken en vroeg of ik hem kende?  Ik vertelde haar wat er gebeurde. Ze was zo hardaant lachen dat de jongen kwam en zei : je praat over mij mooi mooi! 😏. Tfoe ga aub weg! Hij zei : nu wil ik zeker naast je komen zitten je hebt,je mooie vriendin bij . Ik zei : ga weg eh jood!! Ineens hoorde ik imran wtf die je laat dat meisje me rust!! Ik hoorde een bekende stem het was wassim. Hij kwam naast me zitten en deed zen arm over mij, ik voelde me zo awkward. Hij zei :ja imran ga hoeren lastig vallen inplaats van dit meisje. Imran keek wassim aan en zei :ja tuurlijkkk precies of hij was bang. Sanae gaf mij een knipoog. Ik rolde met men ogen. Ik vroeg :wat kom jij hier doen? Eten! Deuhh! En ja ik zag dat imran jou lastigviel dus kwam ik. Dat je zo'n jongen kent zegt al meer als genoeg over je. Hij keek me geschrokken aan. Ik ken hem ni allee vroeger wel ma nu ni meer. Ga aub weg je geeft me hoofdpijn. Ik hoorde ineens sanae uit de dode hoek zingen :
baby je geeft me hoofdpijn. Zeg me eerlijk waarom doe je zo met mij. Ik wil met je zijn maar dat kan niet zo zijn!! Ik keek haar met een dodelijke blik aan. Ze lag gewoon strijk van het lachen. Ik zag wassim naar me kijken met een glimlach. en zei mohim schat ik ben weg tot straks en nog veel plezier. Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan en zei :ik ben je schat niet. Hij zei :wat jij wilt schat. En hij ging weg. Sanae zei wie was dat 😏. Ik vertelde haar alles en ze begon ineens te roepen: yoeyoeyoey wanneer trouwfeest? Pahqhhaahq nee walouh trouw. Hij heeft me wel gekwetst met die foto. EH IZAN ZIE JE DAN NIET DAT HIJ VAN JE HOUD! HIJ HEEFT DUIDELIJK SPIJT! alle ogen waren ondertussen op ons gericht ik schaamde me dood.  Het eten kwam eindelijk aan en we aten. Na het eten gingen we terug naar huis.

Thuis aangekomen deed ik mijn pyjama aan en viel in en diepe slaap.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now