Pov Nisrin

844 49 6
                                    

Ik reed naar ik weet niet waar.ik reed de snelweg op en ik stopte bij een tankstation. Ik ging zitten op een bank en ik begon te huilen. Waarom doet wassim dit heeft hij dan nooit van me gehouden?
Ik snikte heel hard en verborg men gezicht in men armen.

Ik voelde iemand naast me zitten en ik keek op, het was een meisje. Ze keek me aan en deed haar hand op men schouder, ze vroeg:'eey alles oké'? Ik keek haar met betraande ogen aan en ze zei :'kom even met me mee, het is koud hier helemaal alleen.' ik volgde haat mee naar haar auto, ze deed een dekentje over me. Ik ging zitten op de passagiersstoel. Ze keek me aan en ze zag dat ik niet meer huilde, ze zei :'wat is er en wat doe je hier zo helemaal alleen'? Haar ogen deden me aan iemand denken. Ik zucht 'n luid en ik begin met praten....

Na dat ik het verhaal had verteld keek ze me met grote ogen aan. Ze trok me in een knuffel en zei:' wat erg voor je schat, kom gezellig met mij mee want hier alleen zitten is geen optie.'ik zei :' men auto staat hier nog '. Ze keek even naar mijn auto en zei:' volg me anders in jou auto naar men huis '. Ik keek haar eerst twijfelend aan maar no way dat ik terug naar die zemer ga!

Ik kwam aan bij een groot huis, het was echt hayeck groot. Het leek op een villa. Ik keek er bewonderend aan. Ze lachte en zei :'dit is men huis'. Het meisje ging naar binnen en zei :' ja sorry heb me niet eens voorgesteld. Ik ben nawal (so naar Onbekendedametjee lees zeker haar boek 😍). Ik ben 22jaar en woon hier in men eentje en ik ben volbloeds Tunesiëer.

Ze had blond bruine volle krullen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ze had blond bruine volle krullen. En mashallah zo'n mooie groen bruine ogen. Ze was een pracht van een meisje vanbinne en vanvuutrn en dat weet ik nu al terwijl ik haar nog maar 2seconden ken. Ik vroeg haar :'hoe komt het eigenlijk dat je hier alleen woont'? Ze keek me aan en zei :' we hebben eigelijk nooit iets te kort gehad. Daarom dat ik hier woon dit was men cadeau op men 20ste verjaardag.'

We praten wat ze gaf me een kamer en ik kreeg pyjama van haar en ik mocht van haar douchen. Ik deed het aan en ik douche me, toen ik klaar was ging ik naar beneden. Ik zag allemaal snacks op tafel. Ze zei :' kom we gaan samen een film kijken'.ik ging naast haar zitten en we keken samen naar de film.

Het stukje kwam :'waar de vrouw erachter kwam dat de man haar bedroog'. Moest ik men tranen inhouden, ik mis hem maar wat hij deed moet hij maar beseffen.

Na de film ging ik naar boven en ik ging slapen met wassim in men gedachtes.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now