Pov Nisrin

854 51 3
                                    

Ik zag mijn naam op de brief staan met een andere achternaam. Ik keek er naar en liet de brief vallen van schrik.

Samira (mama van nisrin) hoezo lijkt je dochter niet op onze  familie? Mijn mama zei tegen  men tante : 'ze lijkt op onze gestorven oma '.zei men moeder en ze ging weg.

Ben ik dan al die jaren voorgelogen door men eigen familie. Die vraag hoorde ik elke dag toen ik klein was :'waarom lijkt ze niet op de rest van de familie '. Ik ben ondertussen 21 en tot de dag van vandaag wist ik niet eens wat men toets is? Laat staan wie me heeft opgevoed? Ik ging even zitten want ik voelde me niet goed, ik ging zitten en ik kon men tranen niet bedwingen. Ik hoorde sanae tegen me praten maar het leek alsof haar woorden me niet binnendrongen.  Ik stond op en liep met volle snelheid naar beneden, beneden hoorde ik de jongens wat tegen me zeggen maar dat drong me ook niet door. Ik deed men schoenen aan en ik ging naar buiten, ik pakte telde auto van wassim en k vertrok naar ik weet niet waar. Ik reed zo snel mogelijk en ik ging naar het strand. Daar aangekomen waren er bijna geen mensen, want het was beat wel bewolkt. Ik ging zitten op het zand en keek naar de zee. Ik voelde me zo eenzaam en verlaten. Het besef dat men leven een hele leugen is, toen ik besefte dat lina niet men echte zus is gingen de tranen naar beneden..

~~waarom is men leven gewoon niet normaal ~~

Pov Wassim
We waren op de playstation bezig totdat ik iemand de voordeur hoorde openen. Ik liep naar die persoon en zag dat het nisrin was. Ik riep naar haar :'naar waar ga je?' maar ik kreeg geen antwoord, ik zag dat ze vertrok met men auto. Ik probeerde haar nog tegen te houden maar ze was al weg. Ik ging naar boven en zag sanae met een boos gezicht aan de telefoon. Ik wacht tot ze klaar was. Toen ze klaar was vroeg ik haar:' wat is er met nisrin?'

Toen ze me alles vertelde, keek ik haar met open mond aan. 'Je had zeker geen beter moment om dit te vertellen, je ziet toch zelf dat het slecht gaat met haar '! Zei ik boos. Ze keek me aan alsof ik wel gelijk kon hebben.

Ik ging naar beneden en riep de jongens bijeen :' we moeten nisrin zoeken, het is daar nu heel gevaarlijk buiten! 'je weet nooit waar de drugsdealers op dit moment zijn'! De jongens keken me begrijpend aan en ze gingen allemaal opzoek in hun auto. Ik ging samen met mounir. Sanae ging samen met rayan. We gingen overal zoeken, ze zou nooit ver kunnen zijn.

Na 2uur zoeken had ik haar nog steeds niet gevonden ze leek spoorloos, verdwenen van de aardbol.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now