Pov:wassim

1.2K 67 4
                                    

Ik voelde me al direct gesttesseerd door de woorden van mijn vader. Zouden ze echt terug komen. En voor wie? Ik zat met zoveel vragen. Ik zag mijn moeder van de trap komen. Ze keek ons aan en gaf ons een zwakke glimlach, je zag duidelijk dat ze er niet goed van is. Ze ging zitten bij ons op de zetel. Ik vroeg haar of ze iets wou eten of drinken, aangezien ze er heel zwakjes en bleekjes uitzag. Ze zei :ja schat breng me maar een boterham. Heb geen zin in iets anders. Ik vond het raar dat ze juist een boterham wou maar gaf haar die gewoon. Ze begon te vertellen : ik hoorde de eerste dag geluiden in de nacht ik ging naar beneden. Ik hoorde dat het vanbuiten kwam en ineens hoorde ik de deurbel. Ik besloot de deur open te gaan doen.maar daar begon het ik deed de deur open en zag een man voor de deur. Hij wees naar een huis ik keek waardoor ik nu buiten stond. Hij zei :slaapwel! Ik keek hem raar aan en ik voelde een spuit in mijn arm. En voor ik het wist was ik weg. Ik werd een paar uur later wakker in een donker kot. Ik voelde dat ik vastgebonden was aan handen en voeten. Ik zag dat er een man binnen kwam hij kwam binnen hij zei :wel wel wie we hier hebben de moeder van wassim. Hahahhaha daar gaat hij ni blij mee zijn denk ik. Zeiden ze. Bij die woorden kreeg mijn moeder tranen in haar ogen. Ik ging naast haar zitten en troosten haar. Ze was al wat gekalmeerd en begon verder te vertellen. De man zei daarna :wacht maar tot de baas er is! En de man ging weg maar ik hoorde hen praten met iemand op de gang. Hij zei:we moeten hier weg!! En die vrouw laten we hier. We moeten de moeder van dat meisje te pakken krijgen. Na die woorden was ik in shock willen ze de moeder van Nisrin.!! Ik begon te ijsberen en haalde karim en de mannen erbij. Karim zei dat we zo snel mogelijk een plan moesten hebben. Ik knikte en we begonnen gelijk al na te denken over een plan. Maar toen we net in gedachten waren hoorde we de deurbel. Ik zei dat ik ging opendoen. Toen ik de deur opende zag ik een meisje die MR bekend voorkwam ze gaf me een knuffel. Ik duwde haar weg en zei : woooow! Wie ben jij?! Oow hey wassim ik heb je eindelijk gevonden na al die jaren zei ze met een Frans accent. Ik keek haar raar aan en zei :ken ik jou?? Ze zei : wassing herken je me ni meer. Ik keek haar geïrriteerd aan en zei :euhm nee wollah meh ik weet wie je bent! Ze vroeg of ze even binnen mocht komen om het uit te leggen. Ik had een slecht voorgevoel bij haar maar was toch benieuwd wat ze te vertellen had. Ik liet haar binnen en vertelde iedereen dat dit het meisje was dat voor de deur stond en ze me kent. Mijn vader keek haar aan en fluisterde in mijn oor : ik herken haar van ergens maar kan niet plaatsen van waar. Ik zei dat ik hetzelfde gevoel had.

Ze begon met vertellen : euhm ja ik ben jullie vroegere buurmeisje toen jullie naar hier kwamen in de zomervakanties ik ben het ilham. Ik hoorde van een paar vrienden dat jullie hier waren en ben direct gekomen. Het is echt lang geleden.

Eerlijk gezegd geloofde ik geen woord van wat ze zei. We hadden niet eens een buurmeisje dat ilham heeten. Ik keek haar met 1 opgetrokken wenkbrauw aan. Ik besloot om het spelletje met haar mee te spelen en haar later op haar zwakke punten te pakken. Ik ging naar haar toe en zei ooow ja ilham!! Mijn vader zei oow ja ilham jij hoe gaat het met je moeder en vader? Hij had volgens mij door waar ik aan begon.

Pov:moeder nisrin
Ik werd wakker van een de ergste nachtmerrie die ik in jaren heb gehad, het ging over nisrin. Ze was dood astaghfouralah, ik begon zachtjes te huilen en deed smeekgebeden voor nisrin. Ik ging naar beneden want ik kon toch niet slapen. Ik keek op de klok en zag dat het 10:00 smorens was ik besloot de moeder van wassim te bellen. Na 2keer overgaan nam ze de telefoon op. Ik praatte met haar en ze zei alles wat er was gebeurd ik voelde men hele lichaam trillen en voelde me misselijk ze hebben dit gewoon meegemaakt voor nisrin. Dit verdienden ze helemaal niet. Ik barste in tranen uit en toen ik gekalmeerd was vroeg ik haar haar hoe het nu ging ze zei :dat het ok is alhmdlh. En dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik wou net vertellen over de droom die ik had. Totdat ik een pijnlijke klap langs achteren voelde. En voor ik het wist was het zwart voor mijn ogen.

Hallo allemaal.
Spannend hé wie zou dat meisje zijn!! En wat wil ze! Wat is er met de moeder van Nisrin gebeurt? En word nisrin nog beter??

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now