Pov Sanae

820 52 3
                                    

Ik sta hier al een uur op het vliegveld samen met abdelleke waar blijft wassim! Ik belde hem shin 100keer maar hij nam niet op. Ik probeerde maar nisrin te bellen, ookal zou dat misschien alles om zeep kunnen helpen. Ik belde haar en ze nam op ik vroeg zenuwachtig naar wassim. Ze zei :'waarom heb je hem nu weer nodig'? Ik negeerde haar en zei het nogmaals, na even twijfelen gaf ze de telefoon aan wassim. Ik zei :'eey gast waar blijf je, ik sta hier al een uur te wachten'. Hij zei :'zeg wollah, ik kom er zo aan'.Na een halfuurtje zag ik wassim al van ver aankomen. WJWJWJW deze gast walouh (geen) schaamte. Zomaar een meisje laten wachten. Zo gaat hij helemaal niet scoren bij nisrin.

Toen we eindelijk aankwamen zag ik een grote villa. Ik stond met open mond te kijken. Ik vroeg aan wassim :'is dit jouw villa?' hij knikte. Hij deed de deur open en ik spurte naar binnen, zonder iemand te begroeten keek ik waar nisrin was. Ze was niet beneden dus ging ik naar boven. Ik kwam aan bij een kamer met nisrin opstaan. Ik ging fking snel naar binnen en ik omhelsde haar. Ze was zo verast dat ze ervan moest wenen. Ze zei :'kifesh? Hoe kan dat?' ik vertelde haar alles dat wassim dit allemal geregeld heeft. Maar toen ik besefte voor welke visie ik hier was, was men glimlach snel weg.

Pov Nisrin
Ik kon men ogen niet geloven. Sanae was men verassing! Ik hou echt zotveel van haar! Ze vertelde alles dat wassim het had geregeld. Toen ze klaar was ging haar glimlach naar een sip gezicht. Ik vroeg haar :'is alles oké'? Nisrin we moeten praten, ik heb wat recent nieuws. Ik weet dat het zeker geen goed nieuws is maar ik moest het je komen zeggen '. Ik keek haar met grote ogen aan en zei :' wat is er sanae, je maakt me bang. Ze zei :'kijk nisrin lina heeft wat ontdekt.'ik keek haar raar aan. Ze z ging verder :' ze hoorde je ouders praten over je. En het blijkt dat je ouders niet zijn wie je denkt dat ze zijn '. Je ouders zijn niet je echte ouders, je bent geadopteerd'. Ik keek haar droog aan:' dacht je nou echt dat ik dat geloofde, stop met grapjes maken sanae'. Maar nisrin het is echt, ik heb je adoptiepapieren zelfs bij. Ik keek naar haar hand die naar haar tas ging, ik pakte de papieren die ze me gaf aan. Ik keek naaar de naam en ik liet de papieren bibberend vallen.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu