Pov Nisrin

1.1K 58 1
                                    

Tuut Tuut!!!
Daar gaan we weer school is weer begonnen. Pfff k heb gisteren de hele dag wassim proberen te bellen maar hij nam niet op. K wou hem nog eens een keertje herinneren aan zijn belofte. Maar hij antwoord niet. Weet je wat ik heb toch geen tijd voor valse hoop dus fuck de boysss.... Ik ga me nu focussen op school. Ik sta op en ga naar de douche, ik doe mijn ochtendroutine. Ik besloot om men haar vandaag gewoon naturel te laten.

Ik ga trouwens studeren aan de hogeschool voor zakenvrouw het is al men tweede jaar . Ik droom er echt van om men eigen bedrijf te hebben of gewoon zakenvrouw te zijn. Ik ga naar beneden en ontbijt heel snel. Bij het ontbijt zag ik lina, ze gaat vandaag naar het 5de leerjaar. Ik zie haar helemaal chagrijnig eten. Ik kon een grijns niet onderdrukken. Ze keek me met haar dodelijke blik aan. Toen ik klaar was ging ik naar de bushalte. Want ookal gaan mensen met auto Vespa of idk. Nee wlh meh ik ga smorgens of savonds moeite doen. Ik kwam aan aan de bushalte en zag dat ik net op tijd was. De bus kwam aan en ik stapte in, ik ging zitten en er kwam zo'n gast naast me zitten. Hij zei : naar waar gaat deze schoonheid naartoe? Ik keek hem geïrriteerd aan en zei : zie ik eruit alsof ik naar feestje ga ofzo. Ik zag dat hij schrok van mijn reactie en ergens anders ging zitten. Ewa beter voor hem ik haat zulke boys snapje.

Ik kwam aan op school en ik werd al direct bestormd door imane en sanae. Wlh ik snap niet het is maandagmorgend en kijk jullie vrolijk doen. Wlh imane moest weer direct snapchat erbij nemen wlh ze is echt niet 100. Ze is zo iemand die alles snapchat. We gingen naar binnen naar de aula, we zagen alle ogen al direct op ons gericht. Pfff.. Wlh ik word gek, ik hoorde een paar gasten roepen. Imane riep naar hun : eh doe normaal eh izan, ga hoeren lastigvallen die zullen die aandacht zeker nodig hebben eh izan!! Wlh ik en sanae konden niet meer we lagen strijk, je moest ook de gezichten van die jongens zien wlh goud waard mesha (maar) zal hun leren. Triiiiiiiinggg! De bel ging. Ik wist al in welke klas ik zat had het gisteren op de website gezien. Ik zit wel niet met imane in de klas maar wel met sanae. Meskina(ocharme) we namen afscheid van imane. Ik en sanae namen afscheid van haar en we gingen naar de klas. We waren net op tijd. De leerkracht zei : allee dan heb je de buitenlanders weer altijd te laat jullie hé, staat jullie Horloge mss nog op marokaanse tijd. Ik antwoorden met : deze bouizan maakt al problemen terwijl wij nog net binene zijn. De leerkracht keek me scheef aan. Ik ging zitten en ik zag een ayoub!! Een bolle riep hij. Ik zei : wkwjwjwjwwj kapotlang geleden hé! De leerkracht zei : hoe zit het gaan we nog beginnen of moet ik koffie brengen. Ja da mag wel zei ik.

Pov:wassim
Ik werd wakker en zag dat ik veel gemiste oproepen van nisrin had. Ik belde haar terug maar ze nam niet op. Ik besloot maar wat te kijken op snap, Oow shit!! Eerste schooldag....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now