Pov:wassim

1.4K 78 2
                                    

Ik zag de dokter aankomen ik stond al direct op. Ik zei ja en!! Hij zei :ze heeft het gelukkig overleeft maar nog niet helemaal. Hoe bedoel je helemaal!!  Ja meneer we hebben de kanker weggehaald maar  ze  zit nog in een diepe coma en we kunnen niet inschatten tot wanneer. Ik was opgelucht maar ook bang tegelijkertijd. Ik vroeg hem of ik naar binnen mag. Hij zei:ja maar stoor haar niet te veel. Ik knikte begrijpelijk en ging naar haar kamer. Ik zag haar daar liggen. Ze zag even bleek als toen tijdens het gesprek. Ik keek haar aan en er begon zich een glimlach te vormen op mijn lippen. Ik bleef haar aanstaren en ik begon me haar glimlach in Marokko weer te herinneren. Maar dat moment werd verstoord door mijn gsm die rinkelde. Ik ging naar de gang en sluiten de deur van Nisrins kamer. Ik keek op het scherm en zag onbekend. Ik nam op.
Onbekend =o, wassim=w
W:hallo met wassim El.... Met wie spreek ik?
O=haa wassim ik hoopte al dat jij het was.
W:wie ben je en wat wil je?
O=hmm... Een paar maanden geleden heb ik nisrin gebeld en gezegd dat ze beter uit je buurt moest blijven maar zij besloot niet te gehoorzamen. Dus ze zak zien.
W=je blijft met je tengels van Nisrin af.
O=Hahaha ik denk niet dat jij mij de les kan leren. En al zeker als je weet wie je bent.
W=wie ben je da..
~hij haakte af~

Wie deze gast ook is hij heeft me series boos gemaakt. Ik nam afscheid van Nisrin en besloot om naar huis te gaan want het was al 7:00 in de morgend. Ik reed naar huis. Toen ik aankwam zag ik wassim en papa gefrustreerd voor mijn huis staan....

Pov:ayoub
Ik stond in de nacht op door mijn gsm die rinkelde. Ik nam op en zag dat het mijn goede vriend yousouf was.
A=hallo alles goed? Wat bel je op dit uur!!
Y=ik had nog iets te doen deze nacht en moest voorbij je huis.ik zag daar 2mannen voor jullie deur. Ik bleef op afstand en zag dat ze naar binnen wilde komen. Heb ze weggejaagd. Ze zijn inmiddels al weg maar gewoon ter info kijk uit ayoub.!!
A=omg meen je dit ok kijk ik denk dat ik weet wat er is. Ik vertelde over de drugsdealers en over wassim.
Y=woow jullie moeten echt uitkijken ik hen bij dit ook meegemaakt en het scheelde niet veel of ik was er niet meer.!
A=ja ik weet maar wassim is hier maar even hj vertrek over 1week of 2 terug.
Y=je weet het hé als er iets gebeurt bel me hé wij zijn broers.
A=dankje is goed ik zal uitkijken.beslama (daag)
Y=beslama
Ik was nog steeds in shock ik ging toch maar is beneden kijken want je weet maar nooit. Ik pakt een geweer die ik nog had van vroeger toen ik nog drugsdealer was. Ik keek in wassims kamer en zag hem niet ik flipte zowat. En belde hem maar niks... Ik keek naar buiten en zag dat  de auto van wassim ook weg was. Oké ik hoop voor hem dat hij met zijn auto weg is. Ik ging naar de kamer van mama en papa en zag dat mijn moeder weg was. Ik flipte  nu echt dit dan niet mama is nooit weg en zeker niet op dit uur. Ik wekte mijn vader op en vroeg of hij mama heeft gezien. Hij zei nee. Wij  besloten de  politie niet dte bellen want dat zou wassim in gevaar brengen. Ze kwamen af.ik Zag wassim aanrijden. Hij zag er niet uit zijn ogen zagen rood en hij had verschrikkelijke wallen onder zijn ogen. Ik liep naar hem en zei :waar was jij? En waar is mama?!!

Pov:wassim
Ik kwam aan en zag ayoub en papa al direct op me afkomen. Ayoub vroeg :waar was je?! En waar is mama. Ik snapte er niks van en zei :huh?? Mama ik ben gewoon even gaan kijken hoe het met nisrin ging. Ayoub keek me gefrustreerd aan en vertelde wat er gebeurde aan ik. Ik was er helemaal kapot van we stonden daar met zen drieën met een mond vol tanden. Deze wereld kan ik gewoon niet meer aan eerst nisrin en nu hebben ze mijn moeder. Men vader zei :kom we gaan eerst en vooral van dit huis weg want het is hier niet veilig. Ayoub zei : we gaan naar karim hij weet zeker wat we moeten doen.(ayoub kent karim ook van zijn verleden als drugsdealer) ik knikte en pakte een vlies en stopte er alle kleren in die ik zal nodig hebben. Ze vertrokken naar karim. Hij zei :jullie zijn niet meer veilig hier ga zo snel mogelijk naar Frankrijk. Ik zorg er wel voor dat jullie jullie mama terug krijgen. Ik knikte maar vond het niks dat ikmijn moeders lot aan karim moest laten. En het ergste van al dat ik nisrin moet achter laten...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon