Pov Nisrin

926 48 1
                                    

Daar stond ik dan op het dek men gedachtes voerde een hele discussie in men hoofd. Wassim kwam en vroeg :'gaat alles wel goed,heeft hij je wat aangedaan'. Ik schudde men hoofd :nee niet echt ik loog maar dat ik me nu pas realiseerde dat ik de chemo terug moet gaan doen. ' je weet toch je verpleger die Marokkaan abdel, hij komt morgen naar ons voor je chemo en we hebben ook nog een verassing voor jou. Ik keek hem met een glimlach aan :' wat dan'? Hij zei :'dat ga ik niet zeggen wat anders is het geen verassing meer'. Ik keek hem met met rollende ogen aan. Ik ging naar hicham ik vroeg :'wet jij iets over een verassing die ik morgen krijg. Hij keek me sneaky aan en heft zen schouders op. Ik kan echt niet tegen verassingen.

De boot was eindelijk aangekomen na 5uur in al hoceima 🇲🇦 😍.

We gingen naar onze auto en stapte in. Ik stuurde wat foto's dat we waren aangekomen. Iik voelde me gewoon beter van dit land. Gelukkig waren we een van de eerste waardoor we snel uit de haven kwamen. Het was hier al 18:00 in de avond. We hadden besloten oom naaar de villa van wassim te gaan. Het was totaal niet het huis van 3 jaar geleden, want dat was vana zen ouders. Ik stapte uit een het was een villa aan de zee sfiha. Het was zo mooi. Ik kon men ogen niet geloven. We gingen naar binnen, toen we Aankwamen zagen we 3 andere jongens. Ikk begroeten hun allemaal met een hand en zeggen keken me allemaal aan, waardoor ik me ongemakkelijk begon te voelen. Wassim zei :eey ni zo staren! Ik vroeg aan hicham :wie zijn dit? Hij zei dit zijn vrienden die ook op de vlucht zijn.

 Wassim zei :eey ni zo staren! Ik vroeg aan hicham :wie zijn dit? Hij zei dit zijn vrienden die ook op de vlucht zijn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit was de eerste jongen rayan.. Hij stelde zichzelf voor, hij is 23jaar en hij zei :ik ben singel. En hij knipoogde.

 Daarna zag ik een jongen met een baardje en mooi kapsel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Daarna zag ik een jongen met een baardje en mooi kapsel. Dit is mounir . Hij is 21 jaar en ook single. Ik gaf hem ook een hand.

 Na mounir zag ik een jongen met dikke lippen en hij zag er best wel jong uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na mounir zag ik een jongen met dikke lippen en hij zag er best wel jong uit. Dit is marwan hij is 19jaar. Ik groeten hem ook.

Ik keek er eerlijk gezegd wel tegen op om met 5jongens in huis te leven. Wat zou dat geven? Ik ging nadat ik iedereen begroet a had en even tv gekeken. Kreeg ik een kamer van wassim, ik ging naar binnen en het was echt groot. Ik ging direct slapen.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu