Pov Nisrin

895 47 1
                                    

Ik werd de volgende dag rond 11:00 wakker. Ik ging met men marokkaanse huisjurk naar beneden. Toen ik beneden aankwam zag ik nog niemand, wat best wel logisch was. Want de jongens hebben zeker tot 3:00 snachts zitten gamen. Ik ging naar de keuken en ik keek wat ze hier allemaal hadden. Ik pakte wat ingrediënten en besloot maar wat pannenkoeken te gaan maken.

Ik was klaar met de pannenkoeken en ik begon de tafel te dekken. Maar dat verliep niet zo vlot omdat ik niet wist waar alles lag in de kast. Ik bleef maar zoeken todat ik een stem achter me hoorde die zei:'wat zoek je schoonheid'? Ik draaide me om en zag rayan. Ik zei :'how how ten eerste ik ben je schoonheid niet en ten tweede waar liggen de borden'? Hij bleef me smooth aankijken, wat ik best wel eng vond. Ik draaide met men ogen en zoekte maar verder naar de borden. Ik kwam bij een kast met glazen en ik pakte ze deruit. Ik zag rayan me gewoon aankijken. Na een stilte zei hij:'wat ruekt er hier zo lekker keukenprinses'? Ik zei ':pannenkoeken, kan je derest roepen om te komen eten'. Ik zag marwan de trap aflopen, hij gaf me een boks en zei :'zeg wlh we krijgen eens eetbaar voedsel op tafel'. Ik begon te lachen en ik zei :'wat aten jullie hiervoor dan'? Hij zei :'rayan zen kookkunsten of anders bestellen maar geen een van de twee was lekker hoor'. Ik zag rayon net van de trap komen met wassim,hicham, mounir. Ze hadden alle drie geen shirt aan. Ik zei :wesh denken jullie dat jullie zo gaan eten, zidd ga een shirt aantrekken. Mounir zei:' is het misschien omdat je ons goddelijk lichaam niet aankan '. Ik keek hun droog aan en ze gingen een shirt aantrekken.

Na het eten ging ik wat opruimen samen met marwan. Marwan is de jongste van hun allemaal mar wel de verstandigste en de grappigste. Hij zetten wat muziek op en hij begon te dansen. Totdat ik werd gebeld door sanae. Ik nam op en zei:'omg sanae alles goed? Ik hoorden allemaal geluiden ze zei :' jaja alhmdlh ik ben even in het stad. Ze vroeg :'is wassim daar misschien'? Voor wat heb je hem dan nodig zei ik. Ze zei :'nisrin ik wil hem even spreken'. Ik riep geïrriteerd wassim naar beneden en hij kwam. Hij pakte men gsm en hij ging even naar boven zodat ik hun niet kon horen wat ze zeiden.

Na een paar minuten kwam wassim terug met men gsm, hij had zich helemaal omgekleed. Hij zei:'ik ga abdel van het vliegveld halen. Ik knikte maar wat en zei dan snel :' wassim! Wat heeft sanae gezegd?'hij keek me eerst moeilijk aan en zei dan:' niks speciaals' en hij ging weg. Ik ging verder met afwassen en het huis opruimen samen met marwan.

Na het opruimen ging ik naar men kamer en ruimde dat ook even op. Er klopte iemand op de deur ik keek naar de deur en zag....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now