Pov:Nisrin

941 56 1
                                    

Tuut Tuut! Pfff... Die rotwekker gaat af. Ik ging me klaar maken en deed men zwarte training aan van adidas met witte strepen. Ik deed men haar gewoon in een hoge staarten ging sanae wekken. Ik wekte haar en ze ging zich omkleden. Ze had een donkerblauwe training aan van adidas ze liet haar haar gewoon los. We plakten al onze spullen en gingen ons uitchecken. We pakten de auto en vertrokken zo naar België, en zoals altijd was het feest in de auto 🎉.

In België aan gekomen zetten ik eerst sanae bij haar huis af. Daarna ging ik even langs men ouders. Ik ging naar binnen, ik begroeten men ouders en ik ging naar lina. Ik klopte op de deur en ze riep:binnen! Ze zag me en deed haar koptelefoon weer op. Ik ging naast haar zitten op haar bed. Ik zei :lina ik moet met je praten. Ze deed haar koptelefoon af en luisterde. Kijk lina ik besef nu pas dat ales wat je zei waar was, ik was inderdaad egoïstisch. Maar ik wil eraan werken. Ik ben hier om het met je goed te maken dan ben ik al een stap in de goede weg. Ze zei : is goed zus maar beloof me eerst dat je het ook goed gaat maken met wassim. Bij die gedachtes klonk het zo stom nog niet ik zei :wat jij wilt. Ze knuffelde me en zei:je moet het wel zo snel mogelijk gaan doen, en dan mss ook met hem praten over het feit dat je uitgehuwelijkt word. We gaan zaterdag langs zen huis. Ik keek haar zenuwachtig aan en zei:waarom zo snel? Euhmm omdat er anders toch niks van komt ik ken je. Ik begon al zenuwachtig te worden bij de gedachte. Ze zei :tranquille (rustig). Ik vertelde haar nog dat ikk naar Parijs was gegaan. Ik gaf haar haar cadeau dat ik voor haar kocht. Het was een tas van lv. Ze was er heel blij mee. Na nog wat te praten begon het weer tijd te worden om naar huis te gaan. Het was  al 17:00, ik ging nog langs de Mac omdat ik toch geen zin had om eten te maken.

Ik reed langs een meer en stopte aan de kant. Ik stapte uit en ik ging zitten op het bankje voor het meer. Ik besefte dat ik morgen men verloving heb, ik wil echt niet trouwen. Maar wie luistert er naar mij, niemand. Ik wil gewoon als iedereen zelf kunnen beslissen met wie ik trouw. Straks woord ik uitgehuwelijkt aan iemand die niiet goed voor me is. Ik smeekte Allah swt nog om men leven de goede kant op te zetten. Met tranen in men ogen reed ik naar huis. Ik ging daar direct men bed in en het enigste wat in me opkwam is :~ik wil veranderen. ~zeg maar daag tegen deze nisrin~...




~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now