Pov Nisrin

863 51 1
                                    

Ik werd wakker door hicham die aan het zingen was, wlh deze Guy is erg. Ik hoorde zen kattengejank. Ik zei : ejwje kifesh je zingt met je kattengejank. Ik keek op men gsm en het was al 10:00. Ik heb echt lang geslapen. Hicham zetten de muziek wat zachter, en hij begon een gesprek met mij. Hij zei: "nog 3uurtjes voor de boot eh niffo". Ik moest lachen op de manier hoe hij het zei.

~ongeveer 3 uur later~
We kwamen eindelijk aan bij de boot. We wouden net de haven binnen stappen totdat de politie wat zei in Spaans. Ik schrok ervan dat wassim perfect terug kon antwoorden. Hicham zei : jaja hoor onze macho hier kan Spaans. Wassim knikte alleen maar droog. Ik vraag me echt af wat er in zen hoofd omgaat, ik snap wel dat hij gekwetst is na wat ik zei. Maar alsof ik een keuze had, hij heeft me teveel pijn gedaan. Ik kan nu moeilijk zeggen : 'ja wassim k vergeef het je allemaal, ik hou nog steeds van je'. Ik voelde me ineens niet meer zo goed, ik heb het gevoel weer dat ik al een beetje vergeten ben. Ik realiseerde me nu pas dat ik men chemo over een paar dagen mort gaan doen. Ik heb trouwens men haar gewoon laten zien aan iedereen, ze dachten dat ik naar de kapper was gegaan maar ze moesten eens weten.

Toen we eindelijk op de boot aankwamen volgde ik hicham naar boven. Ik pakte andere kleren in men tas en ging naar het wc. De jongens gingen al plek bezet houden voor ons. Ik ging de wc binnen en ik deed men andere kleren aan, ik waste men gezicht en ik ging de jongens zoeken. Na even zoeken had ik ze eindelijk gevonden. Ze zaten aan een tafeltje met uitzicht op de zee. Ik ging zitten aan het tafeltje en k zag dat de boot langzamerhand vol stroomde met mensen. Het waren bijna allemaal Nederlanders en Belgen, je hoorden het ook echt. Hier en daar zag je wel Franstalige mensen maar er waren meer Nederlanders en Belgen.

Hucgan zei :dat hij even eten gaat helen ik knikte en ik laden men gsm op. Ik verbond mezelf met de WiFi en men gsm stond op flippen van al deeldingen die ik kreeg. Ik antwoorden die van sanae en lina. En die van men moeder ook. Ik was druk bezig met andere berichten te beantwoorden totdat ik iemand me voelde aantikken, ik keek recht in de ogen van...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now