Pov:Nisrin

1K 55 2
                                    

Ik stond de volgende dag op en het was vandaag zaterdag. Ik ging ontbijten, en keek dan even tv. Ik kreeg teloof van sanae.
N:hey faka bro alles goed vandaag?
S:jawel alleen ik heb niet gedoucht vandaag.
N:waarom?
S:ey ik ben op die floes vandaag.
N:ooh daarom
we schoten beiden in de lach 😂
S: ewa kom je vandaag mee naar huizen kijken?
N:kifesh? Trouw je met mij ofzo?
S:phahaha nee Nee maar ik vind dat jij ook mee moet beslissen.
N:aah sfe om hoelaat?
S:kom rond een uurtje naar men huis.
N:sfe doei wiffeyy
S:wlh als rida je nu hoort hij vermoord je phahahaha. Doeiii

Ik stond op en begon me maar al klaar te maken ik deed geen make up aan alleen een beetje mascara op. 

Outfit of de Day 👆Ik deed gewoon een adidas legging aan met een polo van Tommy

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Outfit of de Day 👆
Ik deed gewoon een adidas legging aan met een polo van Tommy. Ik deed men haar in een staart en deed daaronder men  grijze nike 95 aan. Ik dee dook nog een leren rode vest aan. Ik vertrok naar sanae haar huis. Daar aangekomen zag ik de auto van rida al staan ik stuurde haar een berichtje  dat ik voor haar  huis stond. Ze zei :sfe we komen zo. Ik zag dat ze naar buiten kwamen. Sanae wou met me meerijden maar ik zei :ga jij maar met je verloofde 😏😏. Ze keek me droog aan en ging met rida haar auto. Rida reed niet normaal, ik moest hem zehma volgen maar hij ging de hele tijd heen en weer. Ik dee men raam open en ging naast hem rijden. Ik zei :eey hoeft niet M3ijek hé. Hij zei :zal wel. Hij deed zen muziek luid en begon te zingen, hij des ook de ramen open zodat iedereen het hoorde. Ik zag dat sanae meskina zich schaamde.
PHAHAHAHA ik ging stukk om hun, ik zag dart rida snel de ramen dicht deed toen hij zag dat sanae zich schaamde.

We kwamen aan bij het eerste huis en ik zag al meteen deze gast heeft geld te veel ofzo. Hij zag dat ik met open mond keken en zei :ewa ja sparen doet wonderen! Ik zag dat sanae ook sprakeloos was. We gingen naar binnen en sanae zei gelijk sfe ik wil deze. Het was een modern groot huis met een zwembad. Sanae wou dit huis en ik zeg eerlijk het was ook echt mooi. Ik zei tegen sanas:jij wilt zeker 12kinderen ofzo, ik zag dat ze bloosde. Rida zei :ja wrm niet alles wat men vrouwtje wilt.

WLH ze waren kapotschattig samen. We hadden het huis al helemaal gezien en we besloten dat dat het huis word. Rida zei het tegen de makelaar en hij deed er al direct  een stichter op dat het verkocht was. Het was ook zo'n rustige buurt.

We gingen nog ergens iets eten. We kwamen aan en gingen zitten aan een tafel. Ik zag dat sanae de hele tijd tekens probeerde te geven maar ik snapte ze niet. Toen zag ik dat soufiane aankwam. Ik hoopte dat hij me niet zag maar hij kwam naar omze kamer en ik begon te zuchten. Hij zei : hey zine. Ik keek hem vies aan tfoeee ik wil hem soms echt een klap geven. Ik negeerde het en stond op om mijn gsm te pakken uit men auto.

Ik zag soufiane niet meer dus ik was er van uit gegaan dat hij weg was. Ik wou men auto terug dicht doen  en voelde iemand men aan men hand trekken ik keek en zag soufiane. Hij zei :waar denkt deze schoonheid naar toe te gaan in haar dikke wagie. Ik zei :soufiane laat me los! Hij zei :nee niet voordat ik ene kusje krijg. Ik trapte in zen ** en liep snel weg terug naar binnen. Ik hoorde hem nog schreeuwen van de pijn. Ik ging naar binnen en was helemaal aal het trillen...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang