Ramadan Mubarak

887 44 21
                                    

Ramadan mubarak voor al mijn lezers ❤️. Mogen Allah swt jullie vasten accepteren en jullie allemaal van jullie zondes verlossen 💗💗.

Ik heb een vraagje moet ik schrijven tijdens de ramadan, aangezien er veel schrijfsters een pauze inlassen. Weet ik zelf niet wat ik moet doen. Wat zou voor jullie beter zijn? Laat zeker weten! 💗

Ik stond vandaag op en vandaag was de dag dat ik mijn besluit moest leven wat dat men leven zou kunnen  veranderen. Ik moest vandaag namelijk het belangrijke besluit nemen voor men bedrijf. Ik wist het eigenlijk nog steeds niet. Ik heb zoveel aan men hoofd dat ik niet weet of ik deze kans wel of niet moest grijpen. Ik kleede me snel om en ik stapte snel men auto in naar men werk.

Aangekomen op men werk checkte ik even of de poetsvrouw haar werk wel heeft gedaan. Toen k vind van wel ging ik naar men kantoor. Aang komen op mijn kantoor ging nog geen seconden later de deur open. Het was nassim. Hij ging tegenover me zitten en zei :'en weet je al wat je gaat doen'? Ik ging met men handen door men haren en schudden zuchtend men hoofd. Ik hoorde geklop op de deur en ik zag dat de directeur van Fashion er was. Ik stond recht en deed teken naar nassim. Hij stond gelijk op en we schudde de hand van de meneer. Hij was deze keer alleen en ging zitten. Hij zei :'mevrouw El (..) ik zal direct ter zake komen. Heeft u al beslist'?

Ik keek hem aan en wist niet wat zeggen ik zei :'eerlijk gezegd weet ik ik het echt niet'. Hij keek me fronsend aan en zei :'ik denk dat het wel duidelijk is, wilt u liever in deze toestand verder gaan of u bedrijf aan mij overlaten en u droom vervullen'. Ik keek hem verbaasd aan en zei :'we is juist helemaal niks met deze toestand alhamdoulilah dat ik dit heb bereikt. En ik zal nog iets zeggen mijn bedrijf blijft hoe het is ik, ik ga me al zeker niet onafhankelijk maken aan zo iemand!' ik zag een glimlach op nassim zen gezicht

Hij keek me onverwacht aan en zei :' oké dan laat ik het hierbij'! Na deze woorden uit te spreken ging hij weg en deed hij de deur boos achter zich dicht. Alhoewel men twijfels denk ik toch dat ik de juiste keuze maakte.

Ik moest verder niet werken vandaag dus besloot ik maar langs men ouders te gaan. Ik stapte men auto in en reed naar men ouderlijk huis. Ik kwam aan en ik zag gelijk een over enthousiaste lina me bespringen. Ik keek haar glimlachend aan en ik stapte het huis in. Ik begroeten men ouders en praate wat bij, na even ging ik weer terug naar huis.
Ik maakte eten voor wassim en at zelf ook. Ik ging na een vermoeiende dag met een knagend gevoel over ramen keuze slapen

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now