pov Lina

817 48 4
                                    


Ik voelde de spanning al stijgen tussen Wassim en Nisrin . Ik zag ook nog net dat Wassim haar met een "sorry" blik aankeek .  Ik zei : " Gaan jullie maar even naar buiten om te praten wij blijven wel hier bij de baby . Ik zag Nisrin moeizaam uit haar bed komen , Ze had duideljk nog pijn stappen ging dus ook moeilijk .

Pov Nisrin :

Ik stapte moeizaam naar de gang , het is gewoon erg dat Wassim er niet bij was . Wat is er nu belangerijker dan de bevalling van je kind . Ik heb hem daarom ook gezegd dat hij zijn gsm altijd op luid moest zetten , maar mijn woorden doen der blijkbaar ook niet toe . We gingen naar de gang en ik deed de deur dicht . Ik ging op de wachtstoelen zitten want ik had nog steeds pijn . Wassim begon met praten hij zei : "Kijk sorry dat ik er niet was , ik had een vergadering en mijn gsm stond ..." Ik onderbrak hem en zei :" Wassim ondanks ik het je had gezegd over je gsm doe je dit toch niet , ik zeg niet dat ik boos ben maar eerder teleurgesteld dat jij zo'n belangerijk moment in ons leven hebt gemist."

Hij keek me nog even na en ik ging men kamer weer terug naar binnen . Ik ging zitten op men bed en ik kreeg de kleine salim in mijn armen . Ik had al met  Wassim over de naam nagedacht , en we vonden deze naam  goed . Ik keek even naar hem en realisseerde me dat je het nu nog niet zo hard ziet dat hij het syndroom van down heeft . Men moeder en Lina besloten maar eens te gaan . Wassim was ook niet meer naar binnen gekomen sinds ons gesprek , ik hoorde hem praten in de telefoon waardoor ik me realisseerde dat hij  nog in de gang zat .

pov wassim :

Wat heb ik toch gedaan ! Ik heb haar teleurgesteld en ik kan er zo niet tegen als mensen teleurgesteld in mij zijn , kijk wees boos op mij slaag mij of ik weet niet wat maar teleurgesteld is echt erg .

Ik heb net telefoon gehad van men moeder ze wil graag langskomen . Ik stapte de kamer binnen en zei tegen Nisrin : " Men moeder komt zo ". Ze knikte en legde Salim neer en ruimde met moeite op . ik zei : "Ga jij maar rusten ik doe dit wel ."Ze deed wat ik zei en ik ruimde wat op".

Ik hoorde geklop en ik deed open en zag men moeder , ik begroeten haar en ze ging direct  naar de baby waarna ze schreeuwde : " mashallah wat een mooie baby is dit ".  Nisrin lachte naar haar en bedankte haar .Ik excuseerde me want ik moest nog wat doen en dit was denk ik een kwestie van dat men relatie op het spel staat

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu