Pov Nisrin

806 42 2
                                    

Ik stond op en keek op direct op men gsm in de hoop dat wassim me een berichtje had gestuurd. Maar niks, hij had nu al 3 dagen niks van zichzelf laten weten. Ik vond het echt raar want hiervoor stuurde hij me elke dag een berichtje. Misschien bewijst dit dat we toch niet voor elkaar bestemd waren, dus moet ik misschien deze dag toch een kans geven. Ik zat met zoveel vragen, maar ik probeerde er niet zoveel aan te denken. Want anders kreeg ik hoofdpijn. Na lang piekeren stond ik toch op, ik deed men ochtendroutine. Ik ging naar beneden en ik ging ontbijten, ik zag lina al direct 'youyouyouyaaa!' schreeuwen. Ik keek haar raar aan ik zei fluisterend :'denk je dat ik ja ga zeggen?' ze keek me met wiebelende wenkbrauwen aan.

Ik ruimde na het ontbijt alles af en ik deed het in de afwasmachine. Ik liet de afwasmachine draaien. Ik ging men moeder helpen met het huis opruimen. Ik zetten muziek op op de tv en ik en lina gingen los terwijl we schoonmakte. Men moeder keken me lachend maar ook hoofdschuddend aan. Uiteindelijk begon ze zelf ook de dansen. Na hdat het huis er perfect uitzag, helpt ik en lina me moeder in de keuken.

Het was een uur voordat ze zouden komen, k was zo zenuwachtig. Ik zat de hele tijd met de gedachtes van :'stel je voor dat het nassie is of een andere illegaal, niet dat wassim een illegaal is maar ik wil gewoon niet met hem trouwen'. Ik maakte me klaar, ik had gewoon een traditionele witte kleed aan. Ik had geen zin om me op te maken dus deed ik maar wat lippenbalsem en mascara.

Ik hoorde de bel al gaan, ze riepen me maar ik was nog niet klaar. ik kom altijd zelfs op mijn eigen feest. Ik hoorde mensen praten war me zenuwachtig maakte. Ik ging naar beneden de trap af. Ik ging naar de keuken en men moeder zei :'ga d'r mensen begroeten'. Ik ging naar binnen en ik zag....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now