Chapter 8

5.3K 332 30
                                    

- Az ajkadat... Megérinthetem? – a szívem nagyobbat dobbant, ahogy megismételte kérdését, majd mikor ujjbegyével végigsimított alsóajkamon, vad dübörgésbe kezdett. – Istenem, épp olyan puha, mint amilyennek elképzeltem. – súgta.
- Elkép...
- Megkóstolhatom? – szakította félbe mondandómat újabb kérdésével. A szemeim hatalmasra tágultak, ahogy egyenesen tanárom kék tekintetébe bámultam. Te jó ég, a tanárom! - Kíváncsi vagyok az ízére. Szabad? – érdeklődött és lassan közelíteni kezdett az arcom felé. Behunytam a szemem, ezzel jelezve, hogy engedélyt adok neki, ő pedig megérintett engem az ajkával. Puha száját az enyémnek nyomta és egy nedves puszit hagyott rajta, majd elhúzódni készült, de én a pólója után kaptam, ezzel megállítva őt.
- Ne... - sóhajtottam kétségbeesetten, mire ő az arcomra simította a kezét, miközben nyelve, ajkaimat kezdte ostromolni, én pedig éreztem, hogy a falak omladozni kezdenek körülöttem. Feltoltam szemüvegét a fejére, majd levettem róla és letettem az asztalra. Szétnyitottam neki a számat, szabad utat adva nyelvének és szép lassan átöleltem a nyakát. Áthúzott a lábára, amin lovaló ülésben foglaltam helyet, a combjaim között pedig megéreztem keménységét, mire egy halk nyöszörgés hagyta el a számat. Ő ezt bátorításnak vette és azonnal felkapott a karjaiba, elindulva velem, azt hiszem, az emelet felé.

***

A lábaimat szorosan a dereka köré fontam, hogy megkönnyítsem a dolgát, miközben ő tovább csókolta ajkaimat a szobája felé vezető úton. Erősen tartott. Egyik keze a hátamon, míg a másik a fenekem alatt volt, én pedig beletúrtam, már így is kócos hajába.
- Ugye tudsz róla, hogy gyönyörű vagy? – zihálta a számba és közben nekinyomott a falnak, mikor már a lépcső tetején voltunk. Továbbra is tartott engem, homlokát az enyémnek döntötte, ahogy egymás szájából próbáltunk lélegezni. Szemeimbe nézett, majd ismét ajkaimra tapadt és tovább indult velem közel szorítva magához. Belökte egy szoba ajtaját, ami feltételezem a hálója volt és szép lassan végigdöntött az ágyon. Fölkapcsolta a kisvillanyt, fölém mászott, majd nekiesett a nyakamnak. Először csak csókolt, majd harapott és szívott is, kezeit pedig lassan becsúsztatta a pólóm alá. Kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam, ezt pedig fészkelődésemmel próbáltam jelezni neki. Fogalmam sem volt, hova tűnt, az előbbi magabiztos lány, aki bátran csókolta vissza tanárát, de minden bizonnyal öngyilkos lett az akció közepette. Megcirógatta érzékeny bőrömet, majd a nadrágom gombjához nyúlt és egy gyors mozdulattal kipattintotta a helyéről. Elkezdtem izgulni. A lábaim remegtek, de 'asszem, Mr. Tomlinsnnak ez fel se tűnt.
Rám emelte kék tekintetét és kaján vigyorra húzta száját.
- Szűz vagy? – kérdezte, de hirtelen azt se tudtam mit kéne felelnem. El akartam mondani neki, hogy igen, de egyetlen hang se jött ki a számon, csak pislogtam. – Voltál már ezelőtt valakivel? – ismételte meg kérdését máshogy, mintha én nem tudnám, mit jelent a szűz szó, én pedig a fejemet kezdtem ingatni.
Szemeit hatalmasra nyíltak és esküszöm, még a száját is eltátotta. - Ez most komoly? – kérdezte elképedve.
- Igen. – feleltem, de olyan halk voltam, hogy szerintem meg se hallotta. Ajkaival egy „o-t" formált, majd lemászott rólam és megigazította a nadrágjában a dolgokat. Felültem, nem igazán tudtam mit kéne tennem, vagy, hogy mi történik.
- Én azt hittem, hogy... - elgondolkodott. Mit akart mondani? Annyira összezavart, csessze meg! - Most... ha megbocsátasz, én elmegyek, veszek egy hideg zuhanyt. – mondta zavartan és elindult az ajtó felé. – Összepakolhatsz. Mára végeztünk.

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionWhere stories live. Discover now