Chapter 115

3K 198 43
                                    

*Louis szemszöge*
A pillanat, melynek részese lehettem hihetetlenül izgató volt. Olivia úgy vonaglott alattam, miközben dörzsölni kezdtem csiklóját, mintha épp mindenidők legszexibb pornófilmjének főszereplője lenne. Nem akartam elhinni, hogy tényleg megtesszük, hogy tényleg szeretkezni fogunk, s miközben az agyam ezerrel kattogott, nem tudtam eldönteni, hogy gyönyörű testét vagy élvezettől eltorzult arcát nézzem közben. Csak mert őszintén, mindkettő kicseszettül dögös volt.
- Ez tetszik, hm? – morogtam ajkaira, éppen akkor, mikor egy halk nyögés hagyta el őket. Éreztem, hogy merev hímtagom rándul egyet, és szorosan össze kellett zárnom a szememet, hogy ne veszítsem el a kontrolt. Nem baszhatom el az első együttlétünket, csak mert képtelen vagyok megálljt parancsolni magamnak, ez most róla szól, nem rólam. Persze kétség sem fér hozzá, Liv már most hihetetlenül nedves volt, ami azt jelentette, hogy készen áll rám, de most nem csupán ezen van a hangsúly. Élveznie kell. – Hallani akarom a gyönyörű hangod. – mondtam neki apró puszikat hagyva az állán és az arcán. – Azt szeretném, ha hangos lennél, kibaszottul hangos. – suttogtam a fülébe, mire olyan erősen markolt rá a lepedőre, hogy attól tartottam, rögtön el is szakítja és ezzel egy időben ráharapott dús alsóajkára is. – Ne rágd a szádat, az isten áldjon meg, az az én dolgom! – mormoltam, majd az ajkaim közé szorítottam puha fülcimpáját.
- Ahh, Lou! – igyekeztem észnél lenni és nem hagyni, hogy lankadjon a figyelmem, ujjaim egyfolytában körkörös munkát végeztek és úgy éreztem, lassan léphetünk a következő szintre.
- Most beléd vezetem egy ujjam, jó? – nyomtam egy csókot a füle tövére, majd arcát kezdtem fürkészni.
- Csezmeg, miért kéred a beleegyezésemet, nem először csinálod! – olyannyira hadart, hogy szavai alig voltak kivehetőek és mondandója után rögtön egy hörgésszerű hang tört fel a torkából.
- Ó, hát, mint ahogy azt már te is szóvá tetted, élvezem, hogy kínozhatlak. – kuncogtam, miközben középsőujjam tompa végét lassan hüvelyébe illesztettem.
- Kurvára szenvedek, ugye azt tudod? – szorította össze a szemét, miközben háta ívbe feszült.
- Hogyne tudnám, angyalom és tudod, abban is biztos vagyok, hogy ezt az egészet én még kamatostul vissza fogom kapni. – vigyorogtam önelégülten, annak ellenére, hogy épp saját kéjgyötrődésemről beszéltem.
- Na, arra mérget vehetsz! – bólogatott összeszorított ajkakkal, amikre én nyomtam egy rövid csókot. – Könyörögni fogsz érte, hogy hagyjalak elmenni. – mondta, s hangja olyannyira bosszús volt, hogy hirtelen végigfutott a hátamon a hideg. Ha másra nem is, egy valamire biztosan rájöttem az Olivia mellett töltött hetek alatt: ezzel a nőszeméllyel nem jó dolog rosszban lenni.
- Ó, de még mennyire! – bólogattam enyhén csipkelődő hangon. – Térden állva fogok esdekelni neked kielégülésért, de persze csak akkor, ha előbb túléled azt, amit én fogok művelni veled. – ekkor szemei kipattantak és gyönyörű kék tekintete találkozott az enyémmel. Szélesen elmosolyodtam, hogy tudtára adjam, épp csak nagyon poénos hangulatomban vagyok, mire ő ugyanezt tette és csücsöríteni kezdett a szájával, jelezve, hogy csókot szeretne. Azonnal megadtam neki, amit kért, sőt még többet is, mert csalafinta módon, amint ajkaim az övéit érintették, azok szétnyíltak és a szám után kaptak. Csak úgy falta ajkamat. Olyan hévvel, akkora vadsággal, hogy viszonozni se tudtam, csak élvezni csókcsatáját, melyet egyes egyedül vívott, bábuként használva ajkaimat.
Ez idő alatt én lassan befelé kezdtem tolni középsőujjamat Liv hüvelyébe, mire halkan a számba nyögött, én pedig kajánul elvigyorodtam amint szemei kinyíltak és tekintete találkozott az enyémmel.
- Mozgasd! – követelte elhaló hangon és erősen rámarkolt a lepedőre.
- Mert, ha nem? – incselkedtem szemöldök felhúzva.
- Csak... kérlek! – rebegtette szempilláit, kétségtelenül tisztában volt vele, hogy így nem tudok neki ellenállni.
- Kibaszott szélhámos... - morogtam az orrom alatt, mire ő hangosan felnevetve hátravetette a fejét, én pedig komótosan kifelé kezdtem húzni az ujjam síkos bejáratából. Ebben a pillanatban kacagása elhalt és jólesőn felsóhajtott. Kicsit följebb csúsztam a matracon, hogy jól lássam reakcióját kényeztetésemre és elégedetten elmosolyodtam mikor megláttam behunyt pilláit és elnyílt ajkait amint testének becézését élvezi.
- Gyönyörű. – teljesen észrevétlen csúszott ki ez a szó a számon, de nem bántam meg, hogy kimondtam, egyáltalán nem. Olivia ugyan nem mutatta ki, de tudtam, hogy hallotta és úgy gondoltam ez rendben van. Azt akartam, hogy tudatában legyen annak, mennyire elbűvölő. 

***
őszintén, minden amit remélek, hogy van még egy kis türelmetek, esküszöm nagyon jó lesz, csak bízzatok bennem !!
all the love sweethearts <33

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang