Chapter 90

3.7K 243 25
                                    

*Olivia szemszöge*
Louis hangjára keltem, amint közel hajol hozzám és fülembe súgja édes szavait:
- Jó reggelt, álomszuszék. – megcsókolta az arcomat és én vidáman elmosolyodtam, majd egyszer csak valami nyöszörgés féle hagyta el a számat. Szemeim azonnal kipattantak, de a látvány ami elém tárult nagyon is meglepett. A paplan elfedte meztelen testemet, de alatta az ölemnél mozgott valami. Louis keze volt az, miközben engem kényeztetett, ekkor pedig a hátam ívbe feszült és felkönyököltem.
- Louis... - sóhajtottam a nevét, ő pedig ekkor nyakamat kezdte csókolgatni. – Mit csinálsz?
- Naa... nyugalom, cica, csak teszek róla, hogy jól induljon a napod. – kuncogott, meleg lehelete pedig lágyan cirógatta a bőrömet, amitől a hideg futkosott a hátamon. Ujjai körkörösen dolgoztak a csiklómon, miközben néha-néha óvatosan belém vezette középső ujját, ilyenkor pedig az én számat hangos nyögések hagyták el.
- Egyszerűen imádom az élvezetednek a hangját. – szinte nyögte a fülembe érzéki szavait, ezzel még jobban feltüzelve engem, ha ez egyáltalán lehetséges volt.
- Louiiis. – kiáltottam, majd zihálva behunytam a szememet, mikor megéreztem orgazmusom közelségét. Nyögéseim egyre hangosabbak lettek, Lou pedig rögtön tudta, mit jelent ez.
- Közel vagy már, igaz? – igyekeztem bólintani egyet, ami sikerült is, de azzal hátra is bicsaklott a fejem.
- Gy-gyorsíts k-kérlek. – nyöszörögtem, miközben begörbítettem lábujjaimat, és hosszas vergődés és hangos nyögések közepette Louis ujja köré élveztem.
Louis mögém tette bal karját a párnára, én pedig erőtlenül ejtettem rá a fejemet. Még láttam kék tekintetét, amint kőkeményen az enyémbe fúrja, miközben lenyalta ujjáról nedvemet, majd lehunytam hosszú pilláimat, s zuhanni kezdtem, vissza az álmok világába.

***

Fogalmam sincs mennyi ideig aludtam, de mikor felébredtem, egyáltalán nem voltam fáradt. Kikeltem az ágyból, s mivel meztelen voltam, Lou fiókos szekrényéhez sétáltam és kihúztam az egyik nagyobb fiókot, hátha találok benne valamit, amit magamra kaphatok. Legnagyobb meglepetésemre a melltartó és a bugyik, amiket még múltkor vettünk a plázában ott voltak az alsói mellett. Gyorsan magamra kaptam egy szürke bugyit, majd kinyitottam a szekrényét és leakasztottam a vállfákon lógó ingei közül az egyiket. Minden nyáltól tocsogó, romantikus amerikai filmben ezt csinálják, talán nem haragszik meg érte. Átmentem a fürdőbe és a tükör előtt állva párszor beletúrtam „enyhén" szanaszét álló hajamba, majd megmostam az arcom és kiöblítettem a számat.
Leérve a földszintre nyomban megláttam Louis-t, amint a konyhapult előtt a csípőjét ringatva ügyeskedik valamit. A tévéből halkan szólt a zene valamelyik zenecsatornáról, ő pedig fütyörészett és dudorászott közben. Félmeztelen volt. Csípőjén egy laza melegítő lógott, ami alól kikandikált bokszere gumija, ami egyébként Adidas volt.
Közelebb akartam lopózni hozzá és megijeszteni, de persze ez ezúttal sem sikerült.
- Jó reggelt, cica, nem fog sikerülni. – szólalt meg pont mikor mögé értem, így csak átöleltem a derekát és lábujjhegyre állva nyomtam egy csókot a vállára.
- Kár. – sóhajtottam, s ekkor láttam, hogy Nutellás kenyeret ken éppen. - Úú, ezt szeretem. – léptem mellé, ő pedig ekkor letette a kenős kést és fél kézzel átkarolta a derekam, majd ajkaimra hajolt egy „jó reggelt" csókra.
- Igen, szereted? És mit szeretsz még? – kérdezte kacéran, mire én viccelődve gondolkodást színleltem.
- Hm, nem tudom, mondd meg te. – kuncogtam, ő pedig szembe fordult velem, miközben teste és a konyhapult közé szorított engem. Két kézzel átölelte a derekam, miközben megcsókolt engem.
- Hát, ha az emlékezetem nem csal, tegnap még valami olyasmit mondtál, hogy engem is szeretsz, de azóta már legalább nyolcvanszor megváltozhattak a dolgok. – felelte miközben édes szája áttért a nyakamra és azt kezdte csókolgatni. Amint ezt meghallottam arcát két kezem közé fogtam és mélyen a szemébe néztem.
- Ez sose fog változni. Ezt vésd az eszedbe. – Louis ezt hallva elvigyorodott, majd nyomott a számra egy puszit, mire én is elmosolyodtam. – Egyébként, álmodtam vagy tényleg arra keltem, hogy ujjazol? – ráncoltam a homlokom, mire Lou felnevetett.
- Alig egy órája történt, nem álmodtad. – biztosított szórakozottan, majd visszafordult a pult felé és tányérra tette a megkent kenyereket. Kacéran lestem minden mozdulatát, kedvem támadt kényeztetni őt.

***
jókor hagyom abba, mi?
Na remélem azért elnyerte a tetszéseteket a rész, kérlek ne felejtsetek kommentelni, nagyon jól esnek!! ❤

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionWhere stories live. Discover now