Chapter 91

3.6K 228 58
                                    

*Louis szemszöge*
Liv a farkamra simította a kezét, én meg igyekeztem nem vigyorogni, mint valami idióta. Oh, igen baby, gyere, kényeztesd apucit. Kérdőn nézve szembe fordultam vele, mintha nem sejteném mit szeretne, ő pedig lábujjhegyre állt, hirtelen megragadta a tarkóm és közel rántott magához egy csókra. Vad volt. Ajkait gyorsan mozgatta az enyémeken, míg az én kezeim kerek fenekére vándoroltak az ingem alatt. Várjunk csak... csak most esett le, mit visel. Felvette az ingemet. Hm, szexi. Megmarkoltam feszes farpofáit, mire a számba nyögött, tudom, nem voltam valami gyengéd vele, de egyszerűen nagyon kívántam őt. De le kellett állnom. Tudtam, ha ilyen jeleket adok neki pillanatok alatt eldönti, hogy teljesen oda akarja adni magát nekem, ezt pedig nem akartam. Nem akartam befolyásolni döntésében, nehogy később megbánja.
Kezeimet kicsit feljebb csúsztattam, így már a derekát fogtam, ez pedig már rendben volt. Liv leengedte magát a földre, így már teljes talppal állt a padlón, ekkor pedig a nyakamat kezdte harapni és szívogatni. Aggódtam, hogy nyoma marad tetteinek, már azon agyaltam miként fogom elrejteni hétfőn a lilás foltokat, de nem volt szívem leállítani őt. Hazudnék, ha azt mondanám, nem élveztem. Két kézzel a pultnak támaszkodtam a hátam mögött, miközben sóhajtottam egyet, ő pedig tovább haladt lefelé.
Ajkai bejárták mellkasom minden szegletét, én pedig csak élveztem a kényeztetést, miközben odalent egyre keményebb lettem. Hihetetlen, hogy egy kamaszlány ilyesmit képes kihozni belőlem.
- Nem bírom. Ne kínozz. – kérleltem zihálva, lehunyt szemmel, ekkor pedig éreztem, hogy szája elszakad a bőrömtől. Kinyitottam a szemeimet, s a látvány ami elém tárult csak még jobban felizgatott.
Olivia előttem guggolt és olyan ártatlan, angyali arccal nézett fel rám, hogy bűntudatot ébresztett bennem, amiért ha úgy vesszük, megrontom őt. Istenem, mit művelek, még csak tizenöt.
- Csinálj valamit, mert különben eldurranok, mielőtt hozzám érnél. – simogattam meg őt az álla alatt. Liv nem kérdezett semmit, csak szó nélkül cselekedett. Letolta rólam szürke melegítőalsómat, majd rögtön utána a bokszeremet is, így meredező péniszem rögtön a szeme elé tárult. Ismét felemelte a fejét, de ezúttal már nem egy angyal guggolt előttem, hanem maga az ördög. Ajkait perverz mosolyra húzta, majd marokra fogott és bevett a szájába. Egyszerre ordítottam fel a meglepettségtől és a kéjtől, de ő ezzel mit sem törődve tempósan szopni kezdett. Nem ismertem rá. Hol az az ártatlan kislány, aki tegnap még remegő kézzel izgatott engem? Hová lett? Hol az én tiszta Oliviám?
Ajkait úgy mozgatta a farkam körül, mintha gyakorlott lenne és nem most csinálná először vagy... álljunk csak meg egy pillanatra! Lehet, hogy Liv nem is olyan ártatlan, mint amilyennek mutatja magát?
Bal kezemet a hajába vezettem, majd felnyögtem és kicsit megmarkoltam tincseit. Lendítettem egyet a csípőmön, miközben fejét közelebb toltam magamhoz, így farkam a torkáig csúszott, mire hörögni kezdett.
- Ez az, tudod te, hogy kell ezt csinálni. – ziháltam, de ekkor ő köhögésben tört ki és ellökte magát tőlem. Erre szemeim kipattantak, a vér lüktetett a fülem mellett, fel se fogtam mi történt, csak lenéztem rá, ő a föld ült könnybe lábadt szemmel, ijedt arccal, s ebben a pillanatban tudtam, nagyon elbasztam. A kezemet nyújtottam neki, amit ő el is fogadott és fölkelt, a következő pillanatban pedig már csak csípő fájdalmat éreztem, a pofontól, amit Olivia az arcomra mért.

***
En ezt csak így itt hagyom.
Lehet most nem szerettek, de nem kell izgulni, megoldok mindent.
Inkább azt mondjátok meg, hogy kinek a "pártján" álltok jelenleg.
Ha tetszett kérlek kommentelj és vote-olj 💙

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionWhere stories live. Discover now