Chapter 17

4.8K 280 18
                                    

Sietősen letrappoltam a lépcsőn, ő a kanapén ült, de mikor meglátott felállt és felém nyújtotta a kezét.
- Mehetünk? Minden megvan? – mosolygott.
- Csak a telefon kell. – mutattam fel az említett tárgyat, míg ő közel húzott magához.
- Hát hogyne. - forgatta szemét mosolyogva, majd homlokon csókolt. Kibújtam öleléséből és felvettem a cipőmet, meg a kabátomat. Bezártam magunk után az ajtót, majd beszálltunk szürke Range Roverjébe és elindultunk hozzá.

***

Útközben írtam egy SMS-t anyának, hogy ma is magánórán vagyok, majd mikor meghallottam Sia "Fire Meet Gasoline" című számát a rádióban, egyszerűen csak fölhangosítottam. Louis-t látszólag nem zavarta, hogy ennyire otthon érzem magam az autójában, én pedig halk dúdolásba kezdtem.
- Lángként jöttél el hozzám, tűz és benzin találkozik, tűz és benzin találkozik, élve égek. – egészen halk voltam és reméltem, hogy a hangos zene elnyomja a hangomat. – Alig tudok lélegezni, amikor itt vagy, hogy szeress, tűz és benzin találkozik, tűz és benzin találkozik. Meglett minden, amire szükségem volt, amikor utánam jöttél. Tűz és benzin találkozik, élve elégek. És alig tudok lélegezni, amikor itt vagy, hogy szeress. Tűz és benzin találkozik, égj velem ma éjjel.

***

Amikor a dal véget ért, a hangerőt letekertem, ő pedig egyszer csak torkot köszörült.
- Jó hangod van. – mondta halkan.
- Nem. – ingattam a fejem. Nem hittem neki, én nem gondoltam így. Csak a fejét ingatta, mert jól tudta, hogy úgy se fogok igazat adni neki.
- Egyébként tudtad, hogy az égő benzint nem lehetséges eloltani vízzel, mivel a benzin sűrűsége kisebb, mint a vízé, így a víz felszínére kerül és a tűz tovább ég? – kérdezte mire én összeszorítottam a számat.
- Louis, ez egy jó szám, ne rontsd el a kémiával. – sóhajtottam.
- Csak mondtam... Mert erről szól a dal, megállapításom szerint. Mert a tüzet és benzint, nem könnyű eloltani és elég az is, ha csak egy pillanatra érintkezik a kettő. Hatalmas forróság keletkezik akkor. – magyarázta, de úgy éreztem, valójában teljesen másra utal ezzel. Kibámultam az ablakon és hálásan felsóhajtottam, amikor láttam, hogy megérkeztünk, mert őszintén szólva, semmi kedvem nem volt hozzá, hogy a kémiatanárom felvilágosító órát tartson nekem. Méhecskék meg virágpor? Az meg mi? Louis-nál tűz és benzin van.

***

Ahogy beértünk a lakásba, levettük a kabátunkat és a cipőnket, Louis pedig megszólalt:
- Érezd magad otthon és helyezd magad kényelembe. – azzal elindult az emelet felé, míg én néztem őt. – Átöltözöm és itt vagyok. – motyogta, én pedig ledobtam magam a kanapéra, bekapcsoltam a tévét és kerestem valami nézhető műsort. Idő közben Cliff is észrevett és idejött hozzám, én pedig megsimogattam őt, majd mikor lefeküdt a kutyaágyába, ami a tévés szekrény előtt volt, előhúztam a zsebemből a telefonom és twitterezni kezdtem.
Louis valóban sietett, egy perc se telt el, de már kész is volt. A megszokott, elegánsabb, sulis ruházata helyett, most egy laza melegítő lógott vékony csípőjén. Csak a szemüvege és a telefonja volt a kezében, meg néhány papír, de gyorsan le is tette őket az asztalra.
- Befűtsek? – érdeklődött és letérdelt a kandalló elé, majd megsimogatta Cliff-et.
- Nekem mindegy. – motyogtam, ő pedig elkezdte megpakolni a kandallót fával, majd elvette az asztalról az öngyújtót és begyújtott.

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon