Chapter 79

3.5K 227 34
                                    

- Szeretlek, okés?
- Okés. - hallottam meg egy vidám hangot mögülem, miközben két erős kar fonódott a derekam köré és édes ajkaik csókoltak a nyakamba. Úr isten! Kimondtam... és ő hallotta. Tudja, hogy szeretem. Most már tudja. - Látod, nem is volt olyan nehéz. - kuncogott, én pedig ekkor összezavarodtam. Azt hittem meglepődik majd. Azt hittem szóhoz se fog jutni. Vagy neki nem jelent annyit ez a szó, mint nekem?
- Szeretlek. - csak meredtem magam elé, sokkos állapotban voltam.
- Tudom, kincsem. - felelte egyszerűen, mire én szembe fordultam vele. Nem igen láttam arcát, mert sötét volt a szobában, csak az utcai lámpák fénye nyújtott egy kis világosságot a felhúzott redőnyű ablakon keresztül.
- Hogy hogy tudod? - kérdeztem döbbenten.
- Mondtad már. - rántott vállat, én pedig ekkor nagyra nyitottam a szememet. Mondtam? Nem... nem emlékszem rá, hogy valaha is mondtam volna neki, hogy szeretem.
- Mikor? - ráncoltam a homlokom.
- Álmodban, drágám.
- Álmomban? - kérdeztem vissza értetlenül.
- Beszélsz álmodban. Nem tudtad? Lehet a tea teszi, amivel esténként itatlak. Néhányszor mát kimondtad, hogy szeretsz, tudaton kívüli állapotban, csak akkor volt baj, ha ébren voltál, mert akkor meggátoltad ebben saját magadat. - magyarázta, miközben én nagyokat pislogva próbáltam felfogni az előbb hallottakat. Nem mondtam neki újdonságot, ami azt jelenti, hogy nem fordult meg a fejében, hogy elhagy emiatt... Jó, asszem' én el fogok ájulni.
- Akkor te... mindvégig tudtad? - akadt el a lélegzetem.
- Hát persze, hogy tudtam. - kacagott és szorosan magához ölelt, én pedig csupasz nyakhajlatába fúrtam az arcomat.
Percekig szótlanul feküdtünk így, szorosan egymás karjaiban, szükségünk volt a nyugalomra, a csendre. Az beszélt helyettünk.
- És mikor... mikor mondtam először? - érdeklődtem és fölemelve a fejem, kicsit megböktem az állát az orrom hegyével.
- Emlékszel az estére, amikor fölhívtál és utána a hangomra aludtál el? - kérdezte, mire én bólintottam egyet. - Miután elaludtál egy ideig csak hallgattam a szuszogásod, aztán arra lettem figyelmes, hogy motyogsz valamit. - felelte elgondolkodva.
- Mit mondtam?! Miket szoktam mondani? - vágtam közbe kíváncsian és kicsit elhúzódtam tőle, hogy lássam arcát.
- Nem mondhatom el. - ingatta a fejét.
- Mi? Miért? - kérdeztem enyhén felháborodva.
- Mert néha jobb, ha egyes dolgokat még mi se tudunk, saját magunkkal kapcsolatban. - felelte titokzatosan, én pedig felsóhajtottam. Nem igazán tetszett a gondolat, hogy Louis minden dolgot tudjon rólam. - De ne aggódj, megőrzöm a titkaidat. Érezd magad biztonságban. - suttogta, meleg lehelete pedig szinte cirógatta a bőrömet. Egy ideig csak néztem őt, arcát fürkésztem és ő meg se mozdult. Ezek szerint tök komolyan gondolta.
- Hát jó. - adtam meg magam és visszadugtam a fejem eredeti helyére. Louis védelmezőn átölelte a testemet, karjaiban pedig olyan biztonságban éreztem magam, mint még soha sehol. Apró csókokat hagyott a hajamba és csupasz karomat kezdte cirógatni, én pedig hagytam, hogy Louis simogató ujjai hatására szép lassan elnyomjon az álom.

***

*Louis szemszöge*
Reggel ahogy felébredtem, amilyen gyorsan csak tudtam kinyomtam az ébresztőmet, nehogy Oliviát is fölkeltse. Meg akartam mozdulni, de nem ment, mert Liv lába a combomon volt, karja pedig a mellkasomon pihent, így szinte elterült rajtam. Óvatosan kimásztam alóla, majd megigazítottam a bokszeremben a dolgokat, mert reggeli merevedésem úgy döntött bemutatkozik, hogy köszöni, ő megvan. Nyújtózkodtam párat, majd ásítottam egyet a kezembe és a komódhoz sétáltam, amiből kivettem egy tiszta bokszert és magamra rángattam. Magamra kaptam néhány göncöt, amikről úgy gondoltam mára jók lesznek, majd átmentem a fürdőbe és elvégeztem a szokásos reggeli teendőimet. Mosakodás, fogmosás, haj igazítás, s a többi.
A konyhában készítettem magunknak teát, majd olyan háromnegyed hét magasságában megkíséreltem felkölteni Csipkerózsikát. Hát őszintén szólva, nem volt egy győzelmi menet.

***

Hát, ennyi lett volna ez a rész, fogalmam sincs, hogy tetszett nektek vagy mi a véleményetek róla, szóval írjátok meg kérlek!
Meg azt is, hogy melyik dal jelent meg a mai részében és, hogy szerintetek mennyire illett oda. 😝🙄
Napsugaras nyarat kívánok mindenkinek!! 😘🌞

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionWhere stories live. Discover now