Chapter 37

4.8K 252 15
                                    

Louis belépett a kádba, én pedig igyekeztem úgy elhelyezkedni, hogy kényelmesen elférjen velem szemben. Egymás szemeibe meredtünk és a csönd köztünk, kezdett enyhén kínos lenni, valami nem volt az igazi.
- Nem szeretnél kicsit közelebb jönni? - érdeklődött halkan és kinyújtotta felém jobb kezét. Csak lassan bólintottam egyet, majd odacsúsztam hozzá és a lábai közé térdeltem, míg ő mosolyogva arcomra simította a kezét és megcsókolt engem. Nyelvével végigszántott alsóajkamon, majd kicsit ráharapott, így szétnyitottam neki a számat. Tetszett, hogy mindig olyan óvatos és lágy velem, mintha valami törékeny porcelánbaba lennék, amire vigyázni kell, de azért kezdtem azt érezni, hogy néha túlzásokba esik. Nyelveink érzéki táncot jártak, én pedig átöleltem a nyakát és combjaira ültem.

***

Hosszú perceken át csókoltuk egymást. Volt, hogy lassítunk és volt, hogy gyorsítottunk, de sosem veszítettük el a fejünket, mármint, Louis sosem. És ha én közel álltam hozzá, nem volt rest lassítani a tempón és ezt nem igazán értettem, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget.
Miután elszakadtunk egymástól, megfordultam és mellkasára dőltem, így a lábai között voltam, miközben rajta feküdtem.
Kis idő múlva, éreztem, ahogy jobb kezét óvatosan a combomra csúsztatja, míg a balt alhasamon tartotta, nekem pedig már ettől szaporább lett a lélegzetvételem. Cirógatott és közben a nyakam oldalát kezdte beborítani apró puszikkal.
Behunytam a szememet és élveztem a kényeztetést, keze pedig lassan belsőcombom felé indult felfedezőútra. Halkan felsóhajtottam, mikor combhajlatomhoz ért, lassan kezére csúsztattam az enyémet, majd középpontomhoz igazítottam és némán felnyögtem. Louis a fülcimpámra harapott és megszólalt:
- Szeretnéd, hogy ott kényeztesselek? - meleg lehelete kicsit csikizte bőrömet, de csak bólintottam egyet. Louis ujjai megtalálták csiklómat és lassan dörzsölni kezdték, mire az én szám elnyílt, hátam pedig ívbe feszült.
- Mmm... - nyöszörögtem, mire gyorsítani kezdett és közben fülembe zihált, mintha azzal, hogy nekem örömet okoz, neki is extázisa lenne. - Kérlek, még. - kérleltem elhaló hangon, mert úgy éreztem, nem bírok magammal.
- Mindent megkapsz, amit csak kérsz. - felelte, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, én pedig összeszorítottam a szememet, amikor megéreztem, azt az erős bizsergést az alhasamban. Felnyögtem, ez pedig felbátorította őt. A vállamon egy tetszőleges pontot kezdett szívni, ez pedig csak még jobban feltüzelt engem. Hátravezettem bal kezemet és erősen Louis hajába túrtam, mire jólesőn felmordult.
Éreztem, hogy nem bírom sokáig. Ő is tudta, hogy közel vagyok, egy pillanatra se lassított, ujjai folyamatos körkörös mozgást végeztek. Körmömet Louis bőrébe mélyesztettem és folyamatosan nevét kántáltam, miközben az orgazmus pillanatok alatt maga alá temetett. Annyira más volt így, hogy ő csinálta. Más, mégis eszméletlenül jó.
Kifújtam a levegőt, amit eddig bent tartottam, ő pedig ismét csókolgatni kezdte a nyakamat és a vállamat, persze lágyan, én pedig azt suttogtam:
- Köszönöm.
- Ugyan mit? - kuncogott. - Nekem ez nem erőfeszítés.

***

Húsz perc után, Louis megmosakodott, majd kiszállt a kádból és miután megtörölközött magamra hagyott, hogy én is nyugodtan elvégezhessem ugyanezt. Volt egy olyan érzésem, hogy nem igazán örül neki, hogy kihagyom a jó dolgokból, de én tényleg próbálkoztam. Komoly harcok dúltak bennem akkor is, amikor megkérdeztem akar-e velem fürdeni. Én esküszöm, komolyan igyekeztem megnyílni neki és tudatni vele, hogy mindennél jobban szeretem, de sosem hittem volna, hogy ez ilyen nehéz anélkül, hogy kimondanám ezt.
Betusfürdőztem a testemet, majd lemostam magamról és kiszálltam a langyos vízből. Miután szárazra töröltem magam, a törölközőt a testem köré csavartam és kinyitottam az ajtót, majd lementem a földszintre a táskámért, mert abba volt a bugyim, amit alvásra hoztam. Louis a konyhapultnál ácsorgott egy szál bokszerben és azt hiszem épp teát főzött. Nem igazán tulajdonított nekem nagyobb figyelmet, csak mikor torkot köszörültem.
- Adnál nekem egy felsőt, amiben aludhatok?
- Menj fel nyugodtan és válassz a szekrényből. - motyogta, mire én csak bólintottam egyet és a táskámmal a kezemben elindultam az emeletre.

The Chemistry Between Us - Louis Tomlinson FanfictionWhere stories live. Discover now