Nina the killer

85 5 0
                                    

Ze begon als een normaal fan meisje van Jeff the killer. Nina en haar 2 beste vriendinnen vertelden hoe veel van hem hielden en dat hij 'mooi' was. Op een dag tijdens het lopen naar school met haar broer ,Chris, werd ze overspoeld door een groep pesters onder leiding van Claudia. Nina was woedend toen ze haar broer sloegen, ze begon de kinderen te slaan tot dat ze vluchten. Dit zorgde er voor dat Nina zich geweldig voelde. Ze wandelde met haar broer naar huis en maakte zijn kleren schoon. De volgende dag was ze met haar 2 vrienden en haar broer. De zelfde groep pestkoppen heeft ze opnieuw besprongen, maar deze keer hadden ze messen. Ze hebben Nina's beste vriendin gestoken en Chris op zijn arm geslagen. Ze besloten Nina te achtervolgen maar ze verstopte zich in een oud pakhuis. Claudia probeerde haar te vinden en ging haar bellen. Nina pakte een koevoet. Claudia had haar gezien en viel haar aan, maar Nina sloeg de koevoet in haar gezicht. Dat is hoe Nina brak. Claudia viel op de grond terwijl Nina Claudia in haar gezicht sloeg. "Dit is wat je verdiend voor het kwetsen van mijn vrienden!" Schreeuwde ze, nog steeds sloeg ze in het gezicht van Claudia, Totdat Claudia haar laatste adem uitblies. Dit zorgde er wederom voor dat Nina zich geweldig voelde. Ze voelde de drang om te doden. Toen herinnerde ze zich haar vrienden. Ze hield de bloedige koevoet in haar hand en Ron terug naar de plek waar haar vrienden werden neergestoken. Er waren 1 ambulance en 3 politie auto's. Een politieagent zag Nina en wees met zijn pistool naar haar. Ze lied de koevoet vallen en viel op haar knieén. Ze zag haar broer, zittend op het trottoir, naast 2 lijkzakken waar haar vrienden in zaten. De officier waarschuwde een andere officier en liep naar Nina toe. Ze was aan het huilen. De officier vroeg wat er gebeurd was en Nina legde uit wat er gebeurde, maar vertelde niet waarom ze onder het bloed zat of waarom ze een koevoet in haar hand had.

De officier begeleide Nina en Chris naar hun moeder, die doodsbang was voor de situatie. Ze bracht Chris naar zijn kamer en Nina ging een paar schone kleren aantrekken. Ze veranderde van gedachten toen ze een briefje zag dat was achtergelaten door 1 van haar 2 vrienden. Het was een biografie van Jeff the killer geschreven in Nina's eigen woorden. Nina las het in plaats van haar gedachten te veranderen verloor ze het. Ze ging naar de was ruimte en pakte wat bleek water. Ze goot het bleek water in een water fles, dus was het niet achterdochtig. Ze pakte een doosje lucifers en liep naar buiten. Het was kwart voor 8 en ze gooide het bleekwater helemaal over haar lichaam heen. "Voor Jeff." Zei ze bij zichzelf en liet het bleekwater over haar lichaam vallen. Ze voelde een tintelend gevoel in haar lichaam als ze schreeuwde van de pijn.

Ze werd wakker met verband om haar gezicht. Ze liep naar iets waarvan ze dacht dat het een spiegel was, en begon het verband er af te halen. Toen ze klaar was zag ze zichzelf in de spiegel. Ze had een witte huid met een leerachtige textuur. "Ik ben mooi, maar nog niet klaar." Ze sloeg tegen de hoek van de spiegel en pakte een scherf glas. Ze begon haar mondhoeken open te snijden net als Jeff. Haar moeder kwam binnen. Geschokt door wat ze had gezien. "Ben ik niet mooi mama ?" Vroeg ze. Haar moeder schreeuwde en begon te rennen, maar Nina was te snel. Ze nam een stuk spiegel en sneed de keel van haar moeder door. Een dokter Ron samen met 3 politieagenten naar binnen. Ze maakten Nina rustig doormiddel van een spuit en brachten haar naar een gesticht.

Ze werd wakker in een witte kamer. Naast haar zat een verpleegster die haar recente bezuinigingen makte. Nina trok en bewoog, maar werd op slot gezet. Het duurde niet lang voordat Nina bewusteloos raakte. 

Ze werd nog een keer wakker, maar in een andere kamer. Het was een lege kamer het raam was bedekt met tralies er was een ijzeren deur en een klein wit bed. Nina was helemaal gek geworden. En ze scheurde het matras open en riep om hulp. Een arts kwam binnen stormen en Nina sneed zijn keel door zodra hij binnen kwam. Nina was snel en de mensen waren bang van haar, de deuren gingen niet goed open of dicht door het bloed op de tablet van de dokter dat hen controleerde en Nina wist het asiel te ontvluchten. De eerste plek waar ze naar toe ging was haar huis.

Ze kwam daar aan en klopte op de deur. het was rond 03:00 uur dus Nina had een voordeel. Haar vader deed de deur open en was meteen geschrokken door te zien wie er bij de voordeur stond, zijn dochter. Opengesneden aan haar mond, haar huid was wit en leerachtig , en ze stond recht voor hem. Hij probeerde de deur dicht te doen, maar Nina duwde hem terug en hij viel tegen de hoek van een tafel en bloede dood. Toen pakte Nina een keukenmes en liep naar boven en ze ging de kamer van Chris binnen. "Wil je me vergezellen ?" Vroeg ze aan Chris. Hij werd waker en schudde zachtjes met zijn hoofd. Nina knikte en zei "goed" terwijl ze het mes diep in Chris zijn borst stak en zijn mond bedekte met haar hand. Voordat haar broer zijn laatste adem uitblies fluisterde Nina : "ga slapen mijn prins" voordat ze jet huis uitliep opzoek naar haar enige ware liefde, Jeff the killer.

Creepy verhalen nederlandsKde žijí příběhy. Začni objevovat