Girl on fire

12 1 0
                                    

Op een nacht gebruikten Condie en haar vrienden een brander om warme chocolademelk in haar kamer te maken. Dit was tegen de regels, maar Condie en haar vrienden deden het hoe dan ook. Ze zaten allemaal in Condie's bed in hun nachthemden, toen iemand per ongeluk de brander omgooide.

Het bed vloog in brand en ook de nachtpon van Condie Cunningham. Ze begon in paniek te raken en rende de gang door in schreeuw om hulp. Nu, zoals de meeste mensen weten, is hardlopen het ergste wat je kunt doen als je in brand staat. Je hoort op de grond te vallen en rond te rollen. Maar helaas wist Condie dat niet.

Ze rende de gang door de gang en schreeuwde om hulp en dit wakkerde alleen de vlammen aan. De vlammen werden groter en groter en verbruikten haar lichaam volledig. Haar vrienden konden alleen met afgrijzen kijken toen Condie uiteindelijk instortte en stierf. Haar lichaam was tot een kroket verbrand.

Sinds haar dood heeft de geest van Condie Cunningham de vierde verdieping van de oude verblijfshal achtervolgd. Studenten die op die verdieping wonen, hebben gemeld dat ze het gruwelijke geschreeuw van een meisje door de gangen galmden. Anderen hebben voetstappen door de hal horen rennen als er niemand is. Sommigen hebben zelfs de stem van een meisje horen huilen: "Help me".

Op een avond hoorde een meisje dat in de oude kamer van Condie verbleef geluiden buiten haar deur

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Op een avond hoorde een meisje dat in de oude kamer van Condie verbleef geluiden buiten haar deur. Toen ze haar deur opendeed, was ze geschokt toen ze een vurige verschijning door de gang zag rennen, haar lichaam verbrandde en zwart werd terwijl vlammen als een menselijke fakkel om hem heen brandden. Toen het meisje terugging naar haar kamer, zag ze dat haar bed in brand stond. De volgende ochtend verliet ze de universiteit en kwam nooit meer terug.

Van alle paranormale gebeurtenissen rond dit meisje in vuur en vlam, is het vreemdste wat er gebeurde met de houten deur van de oude kamer van Condie. Vlak na de dood van Condie zeiden haar vrienden dat ze het beeld van het brandende gezicht van Condie in het bos zagen verschijnen.

De schoolbeheerder had de deur vervangen, maar Condies gezicht verscheen in de nieuwe deur. Ze verving de deur vaak, maar elke keer kwam het beeld van het gezicht terug in het hout.

De meisjes waren er allemaal zo van geschrokken dat ze uiteindelijk de deur verwijderden en in een opslagruimte stopten

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

De meisjes waren er allemaal zo van geschrokken dat ze uiteindelijk de deur verwijderden en in een opslagruimte stopten. Zelfs vandaag heeft de kamer van Condie geen deur en geen enkele van de meisjes van de Montevallo-universiteit blijft in de kamer, dus blijft het vacant.

De studenten die er vandaag wonen, zweren nog steeds dat hun deuren vanzelf open en dicht gaan en sommigen hebben de aanwezigheid van condies geest in hun kamer opgemerkt. Het is zelfs bekend dat haar geest in de doucheruimte gaat en haar hoofd eraf schreeuwt. De meisjes zeggen dat wanneer ze door de hal zwerft, ze het niet stil doet. Ze rent en gilt door de gangen alsof ze nog steeds in brand staat.

Creepy verhalen nederlandsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin