Alex the psycho

12 0 2
                                    

Alex de psycho begint het leven als een normaal meisje, genaamd alex met haar vrienden, door jack masky en hoodie en haar zusje Jane, weet ze dat haar wereld op het punt staat ondersteboven te keren. op een dag dat alex speelde met Jane dan een auto en een geparkeerd busje de weg en een faimly kwam uit de auto (als je niet weet dat de familie jeff the killer is.)

Maar jane en Alexs ouders kwamen naar buiten en riepen ze jane naar binnen maar alex kwam niet plotseling Randy kwam uit het niets op zijn skateboard alex vertelde hij ging weg maar hij luisterde niet en stompte Alex in het gezicht. Alex pakte een bats batetje waarmee ze speelde en smakte Randy in het gezicht terwijl hij hem een ​​maand later op de grond klopte en haar moeder erachter kwam en haar naar een ziekenhuis voor psychotische kinderen een week later alex askaped hernoemd alex de psycho.

Ironisch genoeg dat ze op vrijdag 13e ontsnapte en nooit meer gezien werd. sommigen zeggen dat ze nog steeds de nacht besluipt, maar ik weet dat ze gelijk in de slender man is beland en dat haar vriend het deed had geen ogen toby was meer ticky hoodie had een capuchon en rode ogen en mond en ook Jeff kreeg de naam Jeff de moordenaar en meer en nog veel meer kwam en leefde een waanzinnig leven.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu