Houder van chaos

2 0 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een ziekenhuis en vraag om degene te bezoeken die zichzelf 'de houder van de chaos' noemt. De klerk begint zijn hoofd te schudden en slaat met zijn vuisten op het bureau. Vraag hem nog driemaal meer en hij zal stil opstaan ​​en je naar een kamer brengen met slechts één deur, degene waar je doorheen bent gegaan. Je moet je ogen sluiten, als je dat niet doet, zul je voor eeuwig blind worden blind en het enige dat je zult zien, is een constante aanblik van totale chaos.

Als je je ogen op tijd hebt gesloten, na een uur lang in verwarring te hebben gestaan, hoor je een zachte stem roepen: "Heb je ze?" Beantwoord deze vraag niet. Plaats in plaats daarvan je voet op de vloer en open vervolgens je ogen. Als je een lang, uitrekkend veld voor je ziet, dan ben je geslaagd in de eerste helft van je inspanningen. Als je een vurig vlak van dood en verminking ziet, dan is het te laat voor jou. Je zult worden verslonden door je eigen gedachten aan je grootste angsten.

Loop gedurende een uur naar de ondergaande zon in het grasveld totdat je een boom bereikt zonder bladeren op de takken. Naarmate je dichterbij komt, zie je dat de boom is opgebouwd uit botten en omgeven is door een plas bloed. Dompel jezelf volledig onder in dit bloed, en als je weer naar boven komt, zul je een bothand voelen iets in je handpalm drukken, het is een klein flesje. Drink uit de flacon en je staat in de lobby van het ziekenhuis.

Dit flesje is Object 22 van 538. Het uur is nabij en de demonen roepen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now