Judge angels

20 2 0
                                    

Sinds haar geboorte is haar vader nooit van haar gehouden. Dit kwam omdat ze helemaal niet op haar ouders leek en ze had zwarte ogen. Toen ze werd geboren, besloot haar vader haar in huis te houden en ze kon niet weggaan.

Toen ze 15 jaar oud was, wilde Dina net als de anderen naar buiten. Haar vader sloeg haar daarna hiervoor en werd naar haar kamer gestuurd. Haar moeder probeert haar op te vrolijken, maar haar vader was boos dat ze de enige was die voor Dina zorgde. Dus besloten Dina en haar moeder op kerstavond dat ze stiekem zouden wegrennen.

Toen het kerstavond was, praatten Dina's moeder en vader over haar en Dina wegrennen. Hij was het niet met haar eens en sloeg haar dood. Dina zag dit en pakte een zwaard uit de studie van haar vader. Haar vader betrapte haar en verbood haar om weg te gaan, alleen omdat Dina hem vermoordde en hem 'schuldig' verklaarde. Ze verbrandde haar huis en nieuwsverslaggevers meldden dat Dina, nu 'Rechter Angels', werd gezien in het verbrande huis ... met vleugels.

feiten:

-Ze is 15 jaar oud
-Haar rol is The Judges of Chaos
-Ze gaat met  Bloody Painter
-Haar vijanden zijn  The Nurse Ann
-Haar schepper is  yaguyi (minister)
-Ze heeft een bipolaire stoornis
-Ze werd geboren met zwarte ogen

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu