Telefoon

44 4 0
                                    

Er was een vrouw die een zes jaar oude zoon had. Op een dag kocht ze een nieuwe mobiele telefoon. Toen ze thuiskwam van haar werk, begon ze een diner te koken en legde ze haar telefoon neer op de keukentafel.

Haar zoon kwam naar de keuken en zag de telefoon. Hij vroeg zijn moeder of hij ermee kon spelen. Ze vertelde hem dat hij dat kon, zolang hij niemand belde of sms-berichten wist. Natuurlijk stemde de jongen toe en ging naar zijn slaapkamer om met de telefoon te spelen.

Rond tien uur die nacht ging ze naar boven om haar zoon in te stoppen en vond hem diep in slaap op zijn bed. De nieuwe mobiele telefoon lag op de grond naast het bed. Ze raapte het op en begon door de instellingen te bladeren om er zeker van te zijn dat hij niets had verwijderd. Ze merkte een paar kleine veranderingen op. Hij had het thema, de achtergrond veranderd en haar een nieuwe ringtone gegeven.

Ze merkte dat hij wat foto's had gemaakt met de mobiele telefoon. Ze opende de map met afbeeldingen en bladerde er doorheen. "Wat schattig," dacht ze. Hij had foto's van zichzelf gemaakt.

Toen kwam ze de laatste foto in de map tegen. Toen ze het voor het eerst zag, kon ze het niet echt geloven. Zaten haar ogen haar in de maling? Het was een foto van haar zoon die op haar bed lag te slapen. Maar het verontrustende was dat wat zich in de uiterste linkerhoek van de foto bevond.

Mobiele telefoon

Het leek de linkerkant van het gezicht van een groteske oude vrouw te laten zien.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now