The Bunnyman

75 6 0
                                    

The Bunnyman is een enge legende over een ontsnapte psychiatrische patiënt die in een brug in Clifton, Virginia, rondwaart.

Bunnyman

Na de burgeroorlog Fairfax County, werd Virginia meer bevolkt en uiteindelijk werd daar een krankzinnig asiel gebouwd. Niemand wilde in de buurt van het gesticht wonen en vanwege de publieke verontwaardiging was de instelling gesloten.

De administratie bracht de patiënten over en in 1904 was het proces voltooid. Tijdens de overdracht ontsnapten enkele van de patiënten en verstopten zich in de omliggende bossen en bossen. Deze individuen waren verloren, waanvoorstellingen en gevaarlijk. De meeste van hen werden gevonden behalve Marcus Lawster en Douglas Griffen. De lokale autoriteiten vonden een spoor waarvan zij dachten dat het hen toebehoorde, bezaaid met half opgegeten verminkte konijntjes.

Het pad leidde diep in het bos naar een tunnelbrug over een brede kreek. Daar vonden ze Marcus die aan de ingang van de tunnel hing. Er zat een briefje aan zijn voet dat zei: "Je zult me ​​nooit vinden, hoe hard je het ook probeert! Getekend, The Bunny Man. "Die tunnel is sindsdien Bunny Man Bridge genoemd.

De legende zegt dat als je rond middernacht helemaal door de tunnel loopt, de Bunny Man je zal grijpen en je zal ophangen aan de ingang van de brug.


Vreemde doden en verschijnselen zijn verbonden met de Bunny Man-brug. Er was een jongeman uit Clifton, Virginia die onderweg op de brug kwam. Later vermoordde hij zijn ouders en sleurde hun lichamen het bos in om ze van de brug te hangen en pleegde zelfmoord. In 1943 waren drie tieners, twee mannen en een jonge vrouw, in de konijnenbrug voor de nacht van Halloween. De drie jongeren werden dood gevonden, opgehangen aan de brug met hun lichamen opengesneden. Allemaal met aantekeningen aan hun voeten die hetzelfde zeggen: "Je zult de Bunny Man nooit vangen!"

In 2001, na het horen van het verhaal, doorzocht zes lokale studenten en een gids het gebied. Ze vonden verminkte konijnenstelen tijdens hun zoektocht en verlieten het bos nadat ze geluiden hadden gehoord en figuren in het bos rondliepen.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu