Houder van Clarity

3 0 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Wanneer u bij de receptie aankomt, vraag dan iemand te bezoeken die zichzelf "The Holder of Clarity" noemt. De werker zal over hun leven beginnen te babbelen, innerlijke grappen maken en verwijzingen die alleen zij begrijpen. Al die tijd zullen ze in een wevende beweging naar het recreatiegebied van het gebouw lopen. Ze zullen een luik openen onder een tafel en plotseling vallen stil met een grimmige blik op hun gezicht. Je zult naar beneden kijken in het gat, en je zult een groot aantal lichten aan en uit zien flitsen, en je zult je geraden en verward voelen, maar je moet erin gaan.

Deze hal lijkt geen begin en geen einde te hebben, de lichten knipperen sporadisch, en je zult zien dat kleine vliegende objecten voor je vliegen, in je ogen en neus en mond. De lucht zal zich vullen met een vreselijk, alles consumerend zoemend geluid dat je niet toestaat om zelfs je eigen geschreeuw te horen. Je moet alleen verder lopen en als om welke reden dan ook de objecten stoppen met bewegen of de lichten hun gloed behouden, moet je schreeuwen: "Ze zullen niet weten dat ik hier ben, zoals ik mijn sporen heb bedekt!" Als de kalmte blijft, je bent te laat, want het is al begonnen.

Als de vreselijke verbijstering terugkeert, moet je verder gaan. Tijdens je omzwervingen kom je een deur tegen. Je kunt het handvat voelen en jezelf erin laten. De kamer zal eeuwig zijn, alleen de vloer houdt je geest intact.

Er zal een man zijn wiens hele vorm wordt doorlopen met lange spijkers en ringen, elke centimeter van zijn lichaam beveiligd. Zijn mond wordt opengehouden, spelden dwingen zijn lippen naar zijn gezicht, een paal begraven in de achterkant van zijn gapende mond. Zijn tong zal kronkelen en bij je aankomst ploffen, terwijl zijn ogen in paniek over je zoeken.

Hij zal slechts op één vraag reageren: "Waarom krijgen ze vorm?" Zijn ogen zullen op je plakken en zijn tong zal stil blijven staan. In een gorgelende, vreselijke toespraak zal hij je de creatie van elk object en het doel van elk voorschrijven. De beschrijving zal je dwingen om over elke zin te braken en het verhaal is het meest boos.

Je zult een roestig en versleten filetmes in je hand vinden. Je moet zijn kronkelende tong verwijderen met zijn zielige en gorgelende geschreeuw door je ziel weerkaatst. Hij zal pathetisch lijken en je zult hem willen helpen, maar doe het niet, anders zul je hem vervangen.

Zijn tong is Object 28 van 538. Ze zullen elkaar ontmoeten; alleen jij zult weten waarom.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now