Laughing Jack

216 4 0
                                    

Gecreëerd door een beschermengel, was Laughing Jack aanvankelijk een kleurrijke clown van de doos, wiens persoonlijkheid de persoonlijkheid van zijn eigenaars weerspiegelde. Later werd hij als kerstcadeau gestuurd naar een eenzame jongen genaamd Isaac Grossman in de negentiende eeuw. 

Isaac verliet vervolgens Laughing Jack nadat ze naar een kostschool was gestuurd. Lachen Jack groeide monochroom en emotieloos als gevolg van zijn isolement. Ondertussen groeide Isaac uit tot een serieuze seriemoordenaar die verschillende onschuldige buurtbewoners had gekidnapt, gemarteld en vermoord. Hoewel hij in eerste instantie met afschuw vervuld was, emigreerde de persoonlijkheid van Laughing Jack al spoedig de boosaardige persoonlijkheid van Isaac. Op een dag werd Laughing Jack per ongeluk losgelaten en leek hij een langere, duistere en demonische versie van zichzelf te zijn. Haatdragend van zijn verraderlijke eigenaar, martelde hij en doodde Isaac met dezelfde wapens die hij gebruikte voor zijn slachtoffers. 

Naarmate de tijd verstreek, bezocht Lachen Jack verschillende andere kinderen, de meesten eenzaam of verwaarloosd, en deden zich voor als hun denkbeeldige vriend. Hij zou ze uiteindelijk allemaal martelen en doden, met hun ziel gevangen in het nachtmerrieachtige rijk van een verlaten kermis. Tot overmaat van ramp speelt het nummer "Pop Goes the Weasel" voor altijd op de achtergrond en kwelt ze.

In een niet nader gespecificeerd jaar in de moderne tijd bezocht Laughing Jack een eenzame jongen van 5 jaar oud met de naam James, onder het mom van een denkbeeldige vriend. James vertelde zijn moeder, maar zij verwierp het als een "fase". Op een nacht had zijn moeder een nachtmerrie en was hij getuige van de zielen van de slachtoffers van Laughing Jack in een verlaten kermis.

De volgende dag plaatst Laughing Jack de actiegetallen van James op het nachtkastje van zijn moeder, vermoedelijk als een manier om haar te bespotten. Ze ondervraagt ​​James, maar hij vertelt haar eenvoudig de waarheid, veel tot haar ongeloof. Later ontvangt James een handvol snoep van Laughing Jack in de tuin. Zijn moeder merkt dit op en eist van hem dat hij haar vertelt hoe hij het heeft. James vertelt haar opnieuw de waarheid, maar ze gaat ervan uit dat een van de buren hem het snoepje heeft gegeven.

Laughing Jack vermoordt uiteindelijk Fido, de familiehond, hangt zijn lichaam op de keukenarmaturen en gooit de rest van de keuken in de vuilnisbak. Hij lef ook zijn maag open en vervangt het met snoep. De moeder is hier getuige van en neemt haar zoon naast de deur mee, waar ze de politie belde. De politie verwerpt het als een overval, maar de moeder weerlegt hun beweringen en beweert dat alle deuren op slot waren en geen van de ramen open was tijdens het incident. Ze veronderstelt dat degene die dit deed al vóór het incident in haar huis was.

Ze keren allebei terug naar huis en de moeder besluit haar zoon te controleren via de babyfoon. De moeder hoort een zacht gekreun en komt de kamer van James binnen, waar ze haar zoon aan de muur ziet spijkeren, van zijn ingewanden ontdaan, zijn ogen uitgetrokken en de tong en tanden verwijderd. Ze ziet ook Laughing Jack, in zijn echte, monsterlijke vorm, die sadistisch kakelt bij het zien van zijn "werk".

Na genoeg te hebben, greep de moeder een mes en probeerde Laughing Jack te vermoorden, maar hij verdween eenvoudigweg in een zwarte wolk. Dit leidde de moeder af, waardoor ze per ongeluk haar mes in het kloppende hart van James stak en hem meteen doodde. De politie arresteert haar en stuurt haar naar het Phiropoulos House voor de Criminally Insane. Ze beweert dat geïnstitutionaliseerd zijn niet zo erg is, ondanks het feit dat iemand (waarschijnlijk Laughing Jack) "Pop Goes the Weasel" buiten haar kamer blijft spelen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now