De houder van blazes

2 0 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige psychiatrische instelling of ziekenhuis waar je jezelf kunt vinden. Zorg ervoor dat de persoon die er is een vrouw is wanneer u de receptie bereikt. Overhandig haar een boek, zolang de woorden "ik wens" in je eigen bloed op de cover staan, anders wordt je afgewezen. De vrouw zal met een uitdrukking van extase op haar gezicht door het boek kijken en het teruggeven .

Je moet dit boek niet openen of de beelden die het nu bevat zouden je geest vernietigen. De vrouw zal je naar de kamer van een jong kind leiden met een strook zwarte doek om zijn hoofd gebonden. Je moet hem op een spottende toon spreken, anders zal hij de doek verwijderen. Je moet hem de vraag stellen:

"Waarom zal het gebeuren?"

Alleen dan zal het kind u begeleiden naar uw bestemming. De vrouw zal haar vinger verwijderen met een scalpel en deze aan de jongen geven en vervolgens op de grond vallen. Hoewel de geluiden van haar doodsstrijd je zullen pijnigen, moet je wegkijken.

Deze jongen zal je naar een ongebruikte vleugel van het ziekenhuis leiden. Vreemde wezens wonen op deze plek en je zult sommigen van hen door de gangen zien sloffen. Kijk niet één van hen in het oog; uitnodigend zoals ze lijken, de meesten zullen je in seconden scheuren. Na enkele uren kom je uit bij een oude, afgeleefde deur. De jongen zal de vinger van de vrouw in het sleutelgat steken en deze gaat open. Dit is je laatste kans om ongedeerd weg te gaan. Als je ervoor kiest om te vertrekken, moet je het boek verbranden en jezelf in het vuur gooien, want het zal een veel aangenamere dood zijn dan wat het boek in petto heeft. Als je ervoor kiest om door te gaan, moet je door de deuropening stappen en het kind achter je trekken.

Je zult vele trappen af ​​lopen; proberen om ze allemaal te tellen zou je gek maken. Je zult de schaduwen van beesten in de lucht hangen door kettingen, en elke poging om de trappen weer op te gaan, zou door hen worden gestopt. Als je naast je voetstappen enig geluid hoort, ga dan meteen zitten en schreeuw: "Ik zal mijn reis voortzetten. Je hebt niet het recht me tegen te houden. "Als het geluid doorgaat, houd de jongen dan boven je hoofd, dit is in zijn voordeel, omdat het lijden dat de duisternis met zich meebrengt de voorkeur heeft boven alleen zijn.

Wanneer je de onderkant van de trap bereikt, sluit je je ogen en concentreer je totdat je een deur voor je kunt zien. Als je slaagt, zal de deur verschijnen zoals hij deed. Houd het boek naar de deur en open het. Een schepsel uit de illustraties van een gek zal de deur voor je ontgrendelen en je dan aansluiten bij de wezens die in deze kamer hangen.

Open de deur; daarachter ligt een fraai ingerichte balzaal. Ga niet binnen totdat een goedgeklede man je uitnodigt. Hij zal aanbieden je jas te pakken, maar je moet beleefd weigeren.

Je moet hem een ​​vraag stellen: "Wie zal er een einde aan maken?"

De man zal je verbijsterd verblinden en je vertellen over 's werelds diepste, donkerste geheimen. Hij zal in gruwelijke details alle zonden beschrijven die door de mens zijn begaan. Zijn verklaring is genoeg om zelfs de meest getalenteerde geesten gek te maken. Dit is de enige keer dat u de inhoud van het boek kunt bekijken, het voor elke pagina kunt openen en het kunt lezen; de tekst zal in een slechte, onnatuurlijke taal zijn, maar je mond zal zichzelf hervormen om de verschrikkelijke woorden uit te spreken. Als je vier pagina's van boven naar beneden hebt gelezen, valt de man stil. Als je voordien kwaad wordt, kun je op zijn minst enige troost putten uit het besef dat de pijn die je straks zult lijden aanzienlijk draaglijker zal zijn.

De man zal naar je uitvlokken, zijn ware vorm niet langer verborgen. Zijn klauwen zullen door de ruimte zelf scheuren. Mooie vrouwen zullen je visie verleiden, maar je moet je concentreren op vechten. Dit is een gevecht voor je leven. Als hij wint, zal je bestaan ​​alleen maar eeuwige, onsterfelijke pijn zijn. Zodra de man weer van vorm verandert, opent u het boek nog een keer. De wezens binnenin zullen de man en de jongen grijpen, ze in het boek trekken en hun geschreeuw met de dood dempen.

Je zult nu in paniek op de grond vallen en als je wakker wordt, zul je jezelf in de kamer van de jongen vinden, terwijl je zijn strook doek draagt. Hoewel het brandt, verwijder het dan niet voordat je het gebouw hebt verlaten, want de aanblik van wat nu de instelling bezet zal veel te veel zijn voor je fragiele lichaam om te hanteren, en ze zullen worden gewaarschuwd voor je aanwezigheid. Als je weg bent, haal je de doek voorzichtig van je hoofd en wikkel je deze om het boek.

Dit boek is Object 198 van 538. Het is je enige middel om je tegen Hem te beschermen wanneer ze bij elkaar worden gebracht.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now