Houder van de balans

3 0 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Vraag wanneer u bij de receptie aankomt iemand op bezoek die zichzelf 'The Holder of Balance' noemt. Op dit verzoek zal de werker erop staan ​​dat je hier moet zijn om de Houder van Liefde te zien en je door een smalle gang te leiden. Als u niet snel tussenbeide komt voordat de werknemer de kamer heeft verlaten, verliest u voor altijd de kans om uw taak te voltooien. Hem volgen kan alleen maar leiden tot de Houder van Liefde.

Als u op tijd spreekt, slaat de werknemer de deur dicht waarmee hij op weg was en haalt hij een grote paraplu uit zijn linkerborstzak. Steel het van hem en open het horizontaal voordat hij de kans heeft het terug te nemen. De binnenkant van de paraplu is de deuropening waar je doorheen moet.

De kamer waar je bent gekomen is donker en vochtig. Het enige dat zichtbaar is, is een afstervend hoofd dat uitsteekt door de muur, zijn linkerhand bedekt zijn ogen en zijn rechterzijde houdt een reeks gouden schubben vast. Als je hem nadert, zie je twee kleine mannen, één aan elke kant van de schaal, ongeveer anderhalve centimeter lang. De man links is in het zwart gekleed en de andere in het wit.

Loop het licht in dat de mannen verlicht en laat ze je duidelijk zien. De man in het zwart dreigt zijn leven te eindigen met een glanzend zwart pistool dat hij uit zijn zak zal trekken. Als hij sterft en van de weegschaal valt, zal de onbalans de kamer doen instorten. Om te voorkomen dat de weegschaal kantelt, moet je de man in het wit overtuigen om zichzelf of de man in het zwart te doden om zijn eigen leven te sparen.

Als de balans wordt bewaard, zeg dan tegen de man die de schalen vasthoudt: "Ik heb het evenwicht bewaard." Hij zal zijn mond openen om te reageren, maar alleen een veer zal uit zijn mond zweven.

De veer is Object 142 van 538. Houd het als je ooit een balans nodig hebt.

Creepy verhalen nederlandsOù les histoires vivent. Découvrez maintenant