Creepyblack Ghost

9 0 0
                                    

Ghost is een zeer zeldzame Pokémon en lijkt op de Ghosts die we tegenkwamen in de Lavender Tower voordat de Sliph Scope werd verkregen. Ondanks dat Pokémon level 1 is, kunnen verdedigende Pokémon Ghost niet aanvallen ... het zou alleen zeggen dat ze te bang waren om te bewegen zoals in het originele spel. Ghost gebruikt dan zijn enige zet: "Curse", om zijn tegenstanders onmiddellijk te doden. Na het doden van verschillende Pokémon en hun trainers, heeft het uiteindelijk de trainer gedood die het later heeft geholpen.

Een nieuwe Pokemon-trainer was aangekomen in het spookachtige gebied van Lavender Town zonder Silph Scope toen ze de beruchte Ghost tegenkwam, een Pokémon die bekend staat om het doden van Pokémon en hun Trainers. Tot haar grote verbazing was de Pokémon echter melancholisch. De trainer had geleerd dat Ghost in feite een overleden Pokémon was zonder kennis van hoe het stierf en nooit werd gelegd om te rusten. Het vertelde ook over een god die mensen verzamelde om te vechten en de winnaar hun wens zou laten krijgen. Ghost wilde meedoen, zodat het kon leren hoe het stierf en zijn ziel kan rusten. De trainer kwam overeen om Ghost te helpen en de twee gingen op reis.

Nadat hij meneer Creepypasta had verslagen, werden Ghost en zijn trainer naar Pokémon-toren gebracht, waar Ghost eindelijk zijn oorsprong had vernomen. Eindelijk kon Ghost in rust zijn. De trainer beloofde haar nieuwe vriend adieu, maar Ghost was niet klaar met haar. In een vreemde speling van het lot, gebruikte Ghost Vloek op haar en doodde haar. Geest deed dit omdat hij een sterke vriendschap met haar voelde en niet wilde dat de Dood ze scheidde. De twee verblijven nog steeds in Pokémon Tower tot op de dag van vandaag.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu