Killer komedie

16 1 0
                                    

Heb je ooit een typische horrorfilm bekeken en je afgevraagd hoe het zou uitpakken als een complete en complete badass langs kwam en absoluut iedereen neukte?

Wel, ik ben dit aan het schrijven om dat wantrouwen te onderdrukken, omdat het zo gebeurt dat ik eigenlijk een complete en complete badass ben. Ik ben ook grappig. En ja, ik ben ook een arrogante lul.

Dus, in dat geval, stel ik mezelf voor. Mijn naam is Krzysztof Volkov. Als je uit een teefland komt dat geen ingewikkelde namen kan uitspreken, wordt Krzysztof uitgesproken als Chris-Tough, wat ook een uitstekende beschrijving is van mij als persoon.

Mijn familie komt uit Rusland. In feite werd ik daar ook geboren, maar ben hierheen verhuisd toen ik te jong was om te onthouden. Ik bracht mijn dagen door als adolescent die voor mijn zieke moeder zorgde terwijl mijn vader overzee op een onnozele KGB-operatie was. Ik wist niet wie van mijn ouders het eerst zou sterven. Ik doe het nog steeds niet, gezien het feit dat ze nog niet zijn doodgegaan.

Vader heeft me opgeleid als zijn protégé. Ik was niet van plan om bij het leger te komen, maar ik had de vaardigheden om dat in een oogwenk te doen. Ik ben vakkundig geschoold in Krav Maga, dankzij de vaardigheden van mijn vader. Ik ben ook bekwaam getraind in vuurwapens, dankzij de niet-bestaande wapenwetten van Amerika. Mijn vader was niet bijzonder blij met mijn gebrek aan enthousiasme om de krachten te bundelen en we hadden ruzie. Dus verhuisde ik uit Florida en begon het land te reizen.

Het leven van een bekwame, maar werkloze buitenlander was geen gemakkelijke. Ik koesterde nog steeds een deel van mijn accent van mijn ouders, en buiten de grote steden was ik niets dan een domme buitenlander om uit te rusten van de Amerikanen. Ik moest op de een of andere manier leven.

Ik veronderstel dat dit is waar ik je zou moeten vertellen hoe ik mezelf in een gat heb gegraven door de kost als crimineel te verdienen. Maar ik ben een slechte kerel, geen slechte kerel. Ik heb in plaats daarvan besloten om deel te nemen aan de entertainmentindustrie. Het was moeilijk voor mensen om me serieus te nemen, dus besloot ik er het beste van te maken. Ik werd een komiek. Ik reisde door steden en trad op in lokale pubs, hotels en comedy clubs. Om eerlijk te zijn, ik weet niet of mensen om mijn accent of mijn grappen lachten, maar wat het ook was, het verdiende me geld.

Uiteindelijk bereikte ik het podium en mensen zonden me uitnodigingen om op te treden op hun locaties in de staat, die in die tijd Texas was. Ik ben echter een man van kansen en een uitnodiging heeft meer mijn belangstelling gekregen dan de rest. Het was een uitnodiging voor een komediefestival in Vermont - het halve land verderop. Geïntrigeerd door de mysterieuze uitnodiging en graag meer van het land te zien, nam ik de groep mee op hun aanbod.

En dit is waar ons verhaal begint.

Nu moet ik de stad waarin deze evenementen plaatsvonden waarschijnlijk niet noemen, maar Vergennes was een leuke plaats. Het was stil en schilderachtig en het maakte me een beetje gek. De mensen waren gewoon raar, maar ik dacht dat het kwam omdat ze een beetje te dicht bij Canada lagen.

Hoe dan ook, de show was meer een wedstrijd. We konden tien minuten lang doorgaan, grapjes maken over wat we wilden, en uiteindelijk zouden het publiek en de juryleden prijzen toekennen aan de grappigste blijspelacteurs, wat me een beetje irriteerde omdat mijn contante betaling van $ 5000 niet langer een garantie was.

Ik moet zeggen dat de uitvoeringen echter uitstekend waren. Sommige comedians waren hilarisch.

Er was een man, Travis, die erop stond dat de grappen van iedereen niet van voldoende kwaliteit waren.

Toen was er Dix Jokes, die niet leek te stoppen met praten over de penis. "Waarom probeerde Travis zijn piemel in een geldautomaat te stoppen? Omdat hij zei, voer je pincode in!"

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now