Teddy

9 0 0
                                    

Tiberius "Teddy" Crassus was een succesvolle programmeur en een goede vriend van Notch, de toekomstige maker van de populaire kindergame Minecraft . Toen Notch het bedrijf Mojang voor het eerst oprichtte , meende Teddy dat hij tot Vice President van het bedrijf zou worden.

Notch verraadde Teddy en verbood hem van de samenwerking, evenals alle lof voor het maken van Minecraft. Verraden en wraakzuchtig sloop Teddy naar Notchs kantoor (vermomd in een clownmasker) en verbrandde het op de grond, zonder het te weten de door hem achtergebleven vrouw van Notch te vermoorden.

De furieuze Notch verzamelde zijn collega's en bewapende ze met geweren voordat hij Teddy in een besneeuwd bos achtervolgde. Daar stortte Teddy in onder de grootste boom in het bos. Notch vond en confronteerde Teddy, die verklaarde dat hij "zal leggen wat je in puin hebt gemaakt" voordat hij wordt neergeschoten.

Jaren later keerde Teddy terug in het spel en begon spelers te doden, zowel in het spel als in het echte leven (het originele verhaal, door Josh Anthony Orr, is te vinden op de link onderaan de pagina).

Powers / Skills

Teddy heeft veel bovennatuurlijke krachten in zowel het echte leven als het spel. Hij kan spelers bezitten en ervoor zorgen dat ze zichzelf en anderen schade berokkenen, mensen naar de rand van waanzin drijven, vuursferen creëren, botsingspelen, teleporteren, schaduwen manipuleren, portalen maken, van vorm veranderen, mensen naar het spel slepen, ijs manipuleren , en veel meer. Teddy's favoriete wapen is een ijzeren zwaard met bloed erop, maar hij gebruikt ook scherpe klauwen, een bijl, sneeuwballen die "eten"

 Teddy's favoriete wapen is een ijzeren zwaard met bloed erop, maar hij gebruikt ook scherpe klauwen, een bijl, sneeuwballen die "eten"

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Je kunt Spiro niet verbergen ..."
tegenstander en een reeks feestballonnen die exploderen bij contact. Wanneer hij twijfelt, kan Teddy ook zijn masker omhoog trekken om een ​​bevroren skeletachtig gezicht te onthullen dat een ijzige adem zal laten ontsnappen dat alles bevriest waarmee het in contact komt. Teddy maakt ook gebruik van verschillende items uit het familiespel Minecraft.

movelist

Speciale bewegingen

Monster:  Teddy scheurt de tegenstander twee keer op de borst met klauwende handen voordat hij op de grond ramt, waardoor een explosie van ijs vrijkomt die de tegenstander terug slaat

PVP:  Teddy roept zijn zwaard op, waarmee hij de tegenstander probeert te spietsen voordat hij achter hem / haar teleporteert en de tegenstander opnieuw neerstrijkt, ditmaal in de nek

Red Dust:  Teddy gooit een bal ijs naar de tegenstander en bevriest ze. Teddy plant vervolgens een redstone fakkel neer en teleporteerd weg als een dispenser off screen een reeks pijlen op de tegenstander afvuurt.

Return to Sender:  Teddy gooit zijn bijl naar de tegenstander, die in zijn / haar hoofd terechtkomt. De tegenstander valt op zijn / haar knieën terwijl twee ghast tentakels van de grond verschijnen en de tegenstander vastzetten.

Een reeks ghast vuurt vervolgens een reeks vuurballen naar de tegenstander
Frost Ball: Teddy gooit een bal met ijs naar de tegenstander, wat hem / haar vertraagt. De tegenstander verliest ook 10 procent van zijn speciale lading.

Psycho: Teddy gebruikt zijn telekinese om de tegenstander neer te slaan, terwijl vier verschrikkelijke tentakels hem / haar vasthouden. Teddy gaat vervolgens over tot het steken van de tegenstander met zijn zwaard
Curling: Teddy schuift een blok ijs richting de tegenstander. Als het hem / haar treft, wordt hij / zij omgedraaid en belandt hij met minimale schade

Mauler: Teddy lacht en teleporteert weg als een ijsbeer over het scherm naar de tegenstander vliegt. De verbeterde versie van deze aanval heet Mauling en staat de ijsbeer toe om naar de tegenstander toe te springen in plaats van te rennen

Sneeuwbal: Teddy gooit een sneeuwbal naar de tegenstander, die vervolgens op hun gezicht blijft plakken en ze langzaam consumeert voordat ze smelten

Teleport: Teddy smelt en sijpelt de grond in, maar verschijnt weer aan de andere kant van het podium (de verbeterde versie van deze actie, Surprise , laat Teddy een ijskloon van zichzelf in zijn plaats maken)

Balloon Parade: Teddy roept een ballon op en laat hem naar de tegenstander vliegen. Als het hem raakt, zal de ballon ontploffen in een zwerm bijen die de tegenstander omringen en meerdere keren beginnen te steken.

Gooi: Teddy pakt de tegenstander bij de nek en tilt hem / haar op in de lucht voordat hij zijn masker afdoet (zijn ware skeletachtige gezicht onthullend) en een windvlaag van extreem koude lucht uit zijn mond laat schieten, waardoor de tegenstander wordt beschadigd.

Reverse Throw: Hetzelfde als het vorige, behalve dat Teddy teleporteert achter de tegenstander en in plaats van een windvlaag van koude wind los te laten komen er ijspegels uit Teddy's ogen en begint het gezicht van de tegenstander te spietsen.

Super Move

Realiteit: Teddy gaat van zijn Minecraft- avatarvorm naar een realistisch bloederig lichaam. De bewegingsset van Teddy verandert ook en hij wordt ongeveer twee keer zo normaal als een normale jager. Enkele van de veranderde bewegingen omvatten:

Overdiend: Teddy pakt een bijl van het scherm en begint zijn tegenstander er snel mee aan te vallen terwijl het bloed uit zijn ogen stroomt (vervangt PVP)

Renegatie: Teddy grijpt de tegenstanders bij de nek en begint ze te wurgen voordat een kleine meteoor op de grond neerstort, waardoor Teddy net voor de botsing weg teleport (vervangt Return to Sender)

Schuld: Teddy gooit een ijskegel naar de tegenstander, waardoor hij / zij op zijn / haar knieën valt. Teddy gaat vervolgens teleporteren voor hen en duwt een sneeuwbal in hun gezicht (die ze langzaam begint te consumeren) voordat ze teleporteren (vervangt Snowball)

Console: Teddy gooit een Xbox One over het hoofd van de tegenstander, waardoor zijn hoofd door de console gaat en vast komt te zitten. Teddy zet hem vervolgens aan en elektrocuteert de tegenstander (dit is een terugblik op Teddy's eerste waarneming op de Xbox One)

Griezelige Finishers

Update: Teddy lacht dreigend voordat het scherm wegglijdt en de tegenstander in een slecht verlichte slaapkamer voor een tv staat. Teddy's hand breekt door het scherm en sleurt ze naar binnen in een besneeuwd Minecraft-bos. De tegenstander kijkt langzaam op en ziet Teddy's gezicht in de lucht, staande van buiten het tv-scherm. Teddy houdt een ballon omhoog en springt erin. Het scherm glijdt voortdurend en knippert terwijl de tegenstander meerdere keren wordt neergeschoten met pijlen van dichtbij gelegen zwerfdieren
Winter Wonderland: Teddy (de realistische versie) wordt gigantisch en verplettert de tegenstander. Wanneer ze wakker worden, worden ze vastgebonden aan een stoel in het midden van een podium met een winters decor. Teddy verschijnt en slaat meerdere malen met een hamer op hun hoofd, terwijl mannen die losse maskers dragen rond de tegenstander dansen en olie over hem gieten. Ze staan ​​allemaal stil terwijl Teddy een lucifer vormt en de tegenstander in vuur en vlam zet
Vriendschap

Teddy geeft de tegenstander een ballon voordat hij op het ijs glijdt en valt
poses

Intro

Teddy breekt door het tv-scherm en creëert vlammen in zijn handen
Winnen

Teddy houdt de schedel van Notch omhoog en verplettert hem
zege

Teddy begint te glitchen voordat hij een vuurbal naar de camera gooit, hem omver gooit en in brand steekt. Schreeuwen worden gehoord terwijl Teddy dreigend door de vlammen loopt. De camera glijdt vervolgens uit en wordt zwart
Win offertes

"Ik ben een agent van wraak!"
"Je zult vallen zoals alle anderen!"
"Sluit me aan of verbrand in de Nether!"
"Ik ben meer dan een videogame ...."

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu