Hoodie

119 5 0
                                    

DISCLAMER: Hoewel Masky en Hoodie geen creepypastas zijn, is het toch prima om ze als zodanig te portretteren. Masky & Hoodie horen bij Marble Hornets

Brian Thomas was een personage in de ARG Marble Hornets en lijkt een goede vriend van Tim te zijn geweest.

Zijn eerste optreden is aan het begin van de serie in meerdere banden, waarbij wordt aangetoond dat hij de hoofdpersoon is voor Marble Hornets, maar constant geërgerd en verward is door de houding van Alex. Toen de banden die Jay van Alex kreeg, niet duidelijk was waar Brian was of wat er met hem gebeurde.

In Entry # 51 dwaalt Brian onschuldig rond en krijgt hij een aantal tot nadenken stemmende opnames van zichzelf die ronddoolt in een afgebrand gebouw dat Alex van plan is te claimen, Brian's oude, afgebrande school. Tijdens de opnames maakt Brian zich erg ongemakkelijk en vraagt ​​Alex om op te schrikken, om vervolgens door [De operator kort daarna te worden aangevallen. Wanneer de camera weer ingeschakeld wordt, rent Brian door het hele gebouw naar Alex toe en strompelt over Tim die hoest in de hoek van een verbrande kamer. Wanneer Brian draait, staat de operator achter hem en de video snijdt opnieuw. Wanneer de video terugkomt, wordt Brian van het scherm gesleept door een onbekende figuur waarvan wordt aangenomen dat het Alex is, terwijl een andere figuur (of mogelijk hetzelfde) de camera oppakt en hem achterlaat.

Entry # 54 toont Brian nogmaals, maar gezien het feit dat hij in orde is op de tape (net als Tim), moet deze tape vóór Entry # 51 komen. Hier wacht hij met Alex in het appartement van Tim, terwijl Tim vertrekt om de spanning weer in te schakelen. Hij is in het appartement om te bespreken wat de muziek van filmtrailers zou moeten zijn. Hij zit ook in Entry # 55 en probeert een scène op te nemen en met Alex en Tim te praten over een mogelijke schietplek.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now