Abigail

10 3 0
                                    

Abigail is een spookachtig echt spookverhaal over een klein meisje dat haar leven verloor in de negentiende eeuw. Ze zeggen dat haar geest rondspookt in het Spooner House in Plymouth, Massachusetts.

Abigail

Vele jaren geleden was er een 8-jarig meisje genaamd Abigail Townsend die in The Spooner House in Plymouth, Massachusetts woonde. Haar vader was een visser en hij was het grootste deel van de tijd op zee.

Abigail had nooit een goede relatie met haar moeder, maar wanneer haar vader vertrok, werd het erger. Haar moeder werd erg grof en Abigail was altijd bang dat haar vader zou vertrekken omdat ze bang was voor wat haar moeder zou doen.

Op een dag, Abigail's vader niet terug van een van zijn visreizen. Abigail's moeder beschuldigde het arme meisje van de verdwijning van haar vader en nam haar woede over het kind weg.

Op een nacht stierf arme Abigail onder mysterieuze omstandigheden. Haar moeder zei dat het een slechte tand was die haar dochter vermoordde. Ze beweerde dat Abigail's kiespijn in een abces veranderde en de infectie zich door het lichaam van het kind verspreidde en haar vermoordde.

Veel mensen weigerden haar verhaal te geloven. Ze vermoedden dat de moeder van Abigail haar eigen dochter op brute wijze had vermoord en het meisje in woede-uitbarsting dood had gestoken.

Sinds die tijd heeft de geest van de kleine Abigail een van de slaapkamers op de bovenverdieping in het Spooner House achtervolgd. Veel mensen beweren dat ze haar spookachtige figuur uit het bovenste raam hebben zien gluren en spelen met de luiken van het raam.

Het Spooner House is nu een museum. In 2005 werd een groep werknemers ingehuurd om enkele renovaties aan het huis uit te voeren. Toen ze op de deur klopten, werd het geopend door een klein meisje in een ouderwetse witte jurk. Later, toen de manager arriveerde, was hij geschokt om de werklui al binnen te zien en vroeg wie hen had binnengelaten.

Ze haalden hun schouders op en zeiden: "Het kleine meisje deed het."

"Welk klein meisje?" Vroeg de manager.

Ze doorzochten het hele huis van boven naar beneden, maar er was geen spoor van een klein meisje. De werklui waren zo geschrokken en verzamelden hun gereedschap en stopten ter plekke.

Een vrouw, die vroeger in het huis naast de deur woonde, zei dat ze op een avond wakker werd om Abigail aan de voet van haar bed te vinden.

Volgens de legende, als je op de straat staat voor het huis van Abigail en zegt: "Abigail, kom spelen!", Zul je de spookachtige figuur van het kleine meisje in de etalage zien staan.

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu