Mudhouse Mansion

13 2 0
                                    

Mudhouse Mansion is een eng waargebeurd spookverhaal over een echt spookachtig herenhuis in Fairfield County, Ohio. Ze zeggen dat het wordt achtervolgd door de geesten van een familie die daar jaren geleden stierven onder mysterieuze omstandigheden. Update: Helaas bestaat Mudhouse Mansion niet meer. Het werd op 21 september 2015 door de eigenaar afgebroken.

Mudhouse Mansion

Mudhouse Mansion was een spookhuis buiten Lancaster, Ohio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mudhouse Mansion was een spookhuis buiten Lancaster, Ohio. Volgens de lokale bevolking in Lancaster, werd het huis gebouwd in het begin van de 19e eeuw door een overheidsfunctionaris die er woonde na de burgeroorlog. De man hield nog steeds slaven in Mudhouse Mansion, ook al was het illegaal. Het lijkt erop dat deze man zich niet aan de wet hield en zijn slaven 's nachts opgesloten hield in een bijgebouw.

Hij behandelde zijn slaven zeer slecht en de omstandigheden waren zo slecht dat een slaaf begon met het bouwen van een tunnel onder de muur van het bijgebouw. Hij groef elke avond een beetje, nadat de lichten in het huis waren uitgegaan en de slavenbaas en zijn gezin waren gaan slapen. Uiteindelijk was zijn tunnel voltooid en hij kneep zichzelf in de kleine opening en kwam aan de andere kant van de muur.

In het holst van de nacht kroop hij naar het landhuis, liet het slot op de achterdeur glijden, tikte de trap op en doodde iedereen erin. In de ochtend ontdekten de lokale bewoners wat er was gebeurd, maar alle slaven waren ontsnapt en niemand werd ooit beschuldigd van de misdaad.

Het huis lag daarna jarenlang leeg en de buren hoorden vreemd gekreun en geschreeuw vanuit het lege landhuis. Iedereen geloofde dat het werd achtervolgd door de geesten van de slavenhouder en zijn familie. Niemand durfde het dreigend ogende gebouw binnen te gaan.


Volgens de plaatselijke legende heeft een man het huis in 1892 daadwerkelijk gekocht en verhuisd naar zijn vrouw en hun 3 kinderen. Buren zagen het gezin intrekken, hun bezittingen uit vrachtwagens laden en ze naar huis brengen.

En dan ... niets. Buren hebben ze nooit meer gezien. Het gezin heeft het huis nooit verlaten. Buren vonden het heel raar dat een gezin van vijf jaar alle tijd binnenshuis doorbracht. Toen een buurman uit haar slaapkamerraam keek, was het enige wat ze kon onderscheiden de vrouw, helemaal in het wit gekleed, bij het raam op de tweede verdieping. De figuur deed niets, stond daar maar en staarde haar aan.

Toen de buurman de volgende dag opnieuw keek, zag ze de figuur opnieuw staan, in dezelfde positie. Elke dag, wanneer de buurman naar Mudhouse Mansion keek, was het figuur er altijd. Staand in precies dezelfde positie.

Op de 10e dag belde ze de politie en vroeg hen om het te onderzoeken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Op de 10e dag belde ze de politie en vroeg hen om het te onderzoeken. Toen politieagenten het huis binnendrongen en de trap naar de tweede verdieping beklommen, werden ze begroet door een vreselijk schouwspel.

Alle 5 familieleden hingen levenloos van het plafond. Ze waren allemaal gekleed in witte nachthemden. Het bleek dat ze hun eigen leven hadden genomen. De figuur die de buurman had gezien, was de moeder van het gezin. En ze had niet aan het raam gestaan, ze had daar al 10 hele dagen gehangen.

Daarna zou niemand in het huis wonen en het is tot op de dag van vandaag leeg gebleven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daarna zou niemand in het huis wonen en het is tot op de dag van vandaag leeg gebleven. Mensen komen nog steeds naar het oude landhuis, maar de huidige eigenaar zal niemand toelaten om het pand binnen te gaan. Soms zit ze buiten met een geweer in haar schoot om de overtreders af te schrikken. Ze is bang dat als er iemand binnenkomt ze nooit levend naar buiten zullen komen.

Lokale kinderen noemen het 'Mary's House' en vertellen elkaar dat de beroemde Bloody Mary van de legende daar is opgegroeid. Mensen die in het gebied wonen, zeggen dat je op koude, donkere nachten soms nog steeds het figuur ziet van een vrouw, helemaal in het wit, bewegingsloos bij het raam op de tweede verdieping.

 Mensen die in het gebied wonen, zeggen dat je op koude, donkere nachten soms nog steeds het figuur ziet van een vrouw, helemaal in het wit, bewegingsloos bij het raam op de tweede verdieping

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now