Tv kijken

31 3 0
                                    

Op een avond zat een 8-jarig meisje thuis met haar moeder televisie te kijken. Plots begon het scherm te flikkeren en verscheen het beeld van een spookachtige roodharige vrouw op onverklaarbare wijze op de tv. Ze hield een bordje dat bedekt was met woorden die in rode inkt waren gekrabbeld.

Het luidde: "Dit is een speciale aankondiging. Ouders, stuur uw kinderen alstublieft onmiddellijk naar bed ".

De moeder was ongerust en vertelde haar dochter om naar bed te gaan. Het jonge meisje protesteerde, maar de moeder bleef standvastig. Ze greep haar dochter bij de arm en leidde haar de gang in. Het meisje liep gedwee de trap op naar haar slaapkamer en de moeder keerde terug naar de woonkamer. Toen ze weer naar de tv keek, hield de vrouw op het scherm een ​​nieuw bericht.

Het luidde: "Even geduld aub".


De moeder zat geduldig op de bank, wachtend op de speciale aankondiging. Nadat er vijf minuten verstreken waren en er niets gebeurde, begon ze zich te vervelen.

Op dat moment liet de vrouw op het scherm een ​​nieuw bericht zien. Het schrijven was klein en erg moeilijk om te lezen. De moeder liep dichter naar de tv toe en probeerde de woorden te onderscheiden.

Het bord luidde: "Bedankt. Je kinderen zijn nu dood ".

De moeder was geschokt. Ze rende naar boven en barstte de slaapkamer van haar dochter binnen. Ze vond het jonge meisje in bed liggen met de dekens tot haar nek getrokken en zuchtte opgelucht.

Terwijl ze toekeek hoe haar dochter sliep, merkte de moeder dat er iets mis was. De dekens op het bed bewogen niet. Haar dochter ademde niet. Langzaam liep ze naar het bed van het meisje en trok de dekens. Ze terugdeinsde van afschuw en begon te schreeuwen.

Op het kussen leg je het gescheiden hoofd van haar dochter. Haar lichaam was nergens te vinden.

Meer dan 500 kinderen stierven die nacht. De politie kon de vreemde tv-uitzending niet achterhalen en de vrouw met het bord werd nooit geïdentificeerd.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now