Het internet verhaal

95 3 0
                                    

Dit is een waargebeurd verhaal over internet. Het is ook het verhaal van een schatkaart en een moord. Het is een verhaal dat ik tegenkwam, net als iedereen zou kunnen. Ik zal je laten zien ...

Op 22 april 2005 publiceert een entiteit met de naam Al1 een website waarin wordt beweerd dat hij ergens in het Verenigd Koninkrijk negenduizend pond heeft begraven en dat iedereen die kan vinden.

De naam van de website is Al1 Nine Grand Quest.

Dus Al1 vertelt ons dat we aan het racen zijn om zijn aanwijzingen op te lossen en de schat te vinden voor iemand anders en zijn enige link brengt ons naar een soort gebroken stripverhaal. lijnen van eenvoudige afbeeldingen, waarvan sommige worden herhaald en sommige niet.

Internet Story

Op dit punt moet de meerderheid van de kijkers hebben vastgesteld dat ze niet verder kunnen gaan. Niet dat veel mensen toch opletten. Maar één persoon keek in ieder geval toe en drie weken later begon hij een videodagboek waarin hij zijn pogingen zou aantonen om het geld op te sporen. De jonge man noemt zich Fortress en legt uit dat hij dichterbij de schat komt en elke keer een video toevoegt.

Het oplossen van Al1's puzzel is veel gemakkelijker gemaakt met wat kennis van een oud volksverhaal. Dankzij Chaucer kun je het kennen als The Pardoner's Tale. Het eenvoudige verhaal concludeert dat als je op zoek gaat naar de dood, je het zeker zult vinden.

Elk van de foto's in Al1's verhaal kwam overeen met een specifiek moment in het verhaal. Zet die momenten op orde en je kunt beginnen met het bouwen van een alfabet, met de eerste scène voor A en de laatste scène voor Z. Dan, tot slot, wat je uiteindelijk krijgt is dit:

VIND EIKEN BOOM DOOR GEEL HUIS LONDEN ZONE TWEE

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now