Kagekao

14 0 0
                                    

Bio: Kagekao, wat 'Schaduwgezicht' betekent, is een Japanse 21-jarige demon die bekend staat om zijn liefde voor wijn. Hij heeft ook een spookvriendinnetje genaamd Suicide Sadie, met wie hij rondloopt en achtervolgd door degenen die hun kinderen op enigerlei wijze hebben misbruikt en laat zien wat er zou kunnen gebeuren als ze doorgaan met hun beledigende manieren.

Vermogen / Wapens:

Bevoegdheden / Wapens: Kagekao kan schaduwen manipuleren en zijn klauwen maken hem een ​​expert in Parkour.

Aanvallen: ==

* Sadie-Chan?!: Kagekao's vriendin, Suicide Sadie arriveert en voert verschillende assisterende bewegingen uit, zoals struikelen om de tegenstander te beschadigen met de knoppen Medium en Heavy of door een paars energiescherm te projecteren dat aanvallen en projectielen absorbeert met de lichtknop. Wanneer ze verschijnt, kijkt Kagekao met een verbaasde uitdrukking terug en heft zijn armen op terwijl hij "Sadie-Chan ?!" zegt.

* Ranji Hikkaki (Lunge Swipes): Kagekao springt en slaat dan met de klauwen op een van zijn handen.

* 2 Ashi no Kikku (2 foot Kick): Kagekao springt en doet een midair salto terwijl hij met zijn twee voeten trapt.

* Ōbāheddopanchi (Overhead Punch): Kagekao steekt zijn handen omhoog en veegt vervolgens op één plek.

* Heddoappā (Hoofd Uppercut): Kagekao laat zijn lichaam zakken en springt dan om met zijn hoofd te slaan.

* Kage no Kiba (Shadow Fang): Kagekao schiet naar voren terwijl hij verandert in een gigantische mond.

* Kage no Rasshu (Shadow Rush): De Shadows sluipen over de grond terwijl de ingewanden van een soort opspringen en aanvallen.

* Gooi: Kagekao vangt de tegenstander in schaduwen en gooit ze dan in de grond.

* Omkeren gooien: hetzelfde als normaal, behalve dat hij ze achter zich gooit.

Speciale beweging:

* Parukūru (Parkour): Parkour laat Kagekao toe zich aan de zijkant van het scherm te hechten vanuit zijn eigen kant of achter de vijand. Als hij daar is, kan hij aanvallen, naar boven klimmen (Klimmen) en naar beneden (Dalen), naar de andere muur gaan (Muuruitwisseling) of springen (Afstappen).

Griezelige Finishers:

* Kage no Tamashī (Shadow Souls): Kagekao laat het donker worden. Schaduwen krijgen dan de schijn van geesten en stijgen onder de tegenstander door ze op te tillen voordat ze vallen, dood.

* Kage no u ~ ebu (Web of the Shadows): Kagekao heeft de schaduwen de tegenstander grijpen door hun hoofd, armen en benen. Vervolgens laat hij de schaduwen slepen, waardoor de tegenstander uit elkaar gerukt wordt.

Vriendschap:

Vriendschap: Kagekao knipt met zijn vingers en maakt rook. Dan verschijnen hij en Sadie gekleed in Victoriaanse tijdperk outfits.

poses:

Intro Pose: Kagekao verschijnt met Sadie. Sadie zegt: "Good Luck." en teleports weg. Kagekao kijkt vervolgens naar zijn tegenstander en zegt: "Laat me zien wat je doet." Als hij tegenover Hatsune Miku, Hassaku-Sama of Kuchisake-Onna staat, zal hij het in het Japans zeggen.

Winnende pose: Kagekao haalt een glas wijn en drankjes tevoorschijn.

Victory Pose: Kagekao vouwt zijn armen en lacht, maar Sadie glipst hem van achteren, dus hij tilt haar op en ze kust zijn wang. Kagekao lacht simpelweg vol zelfvertrouwen naar de camera.

Winnende offertes:

* "Waarom geeft niemand het gewoon op?"

* "Sorry, ik zou aardiger kunnen zijn."

* "申 し 訳 あ り ま せ ん が, 私 の 友人." ("Sorry, mijn vriend.") (Versus Hatsune Miku, Hassaku-Sama of Kuchisake-Onna.)

Arcade-intro:

Kagekao en zijn vriendin Suicide Sadie deden hun gebruikelijke daden van het achtervolgen van degenen die hun kinderen hebben misbruikt om de wereld een betere plek te maken. Toen raakten de twee aan het woord over een god die mensen verzamelde om te vechten en de winnaar hun wens zou laten doen. Ondanks de protesten van Sadie, besloot Kagkao om binnen te gaan om kinderen gelukkig te maken. Sadie besloot hem te helpen.

Endings:

Na het verslaan van de heer Creepypasta, wilden Kagekao en Sadie de wereld een betere plek maken voor kinderen. Plots werden ze benaderd door de slanke man. De slanke man was ontroerd door hun woorden en vroeg hen of ze hem en zijn volmachten wilden helpen met hun misson. Kagekao en Sadie waren het daarmee eens.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now