Slenderman's proxy's

18 0 0
                                    

Geheime volmachten
The Sight
Charlie Matheson Jr.
Victor
Ellie
Xakk
Vince Wilson
Kate
Patrick Andersen
Leden van The Order
New Jersey Chapter Overseer
Alex Kralie
The Anti-Body
The Collective Members
The Observer
Firebrand
Deadhand
Mr. Collector
Veel volmachten en andere

Proxy (of volmachten ) is een gegeven term voor mensen die bezeten zijn of onder de invloed zijn van Slender Man . Het vermoeden bestaat dat proxy's het daadwerkelijke fysieke werk voor Slender Man doen: zoals het maken en manipuleren van objecten; vernietigen of achterlaten van bewijs; video's maken en reageren op Twitter of andere sociale netwerken; slachtoffers zo nodig beïnvloeden, hun gezond verstand vernietigen of hen doden tijdens het proces.

Soorten proxy

Voorbeeldtypen zijn niet bevestigd, maar er zijn er enkele in de buurt van hoe bepaalde soorten proxy's zich gedragen. Deze voorbeelden zijn afkomstig uit de volgende op slendermens gebaseerde blog Encyclopedia Slenderia :

The Hallowed - Degenen die volledig door hem zijn gedomineerd en alleen handelen naar zijn wil. Hersenloze, emotieloze drones. Handig voor aanvallen maar verder nutteloos. Van veel beperkte interacties, ze zitten gewoon in een katatonische toestand als hij hen niet als poppen leidt. Standaard mooks.

De Berserkers - Degenen die onder zijn controle staan, maar die alleen kunnen handelen als hij niet kan worden gebeten dat ze hen bevelen. Deze zijn veel gevaarlijker dan de Hallowed, omdat ze zich een weg kunnen banen naar vertrouwensposities om zijn agenda te bevorderen. Ze denken vaak dat ze agenten zijn, maar dat zijn ze niet.

The Sleepers - Degenen die onder de controle van Slender Man vallen, maar zich niet bewust zijn. Vaak komen hardlopers onder zijn controle wanneer hun geest het zwakst is, tijdens stroomuitval of wanneer hij slaapt. Hij gebruikt ze vervolgens om andere hardlopers aan te vallen. Ze zijn om deze reden aanzienlijk gevaarlijker dan Berserkers; Berserkers gedragen zich alsof ze niet onder zijn controle staan, maar Sleepers weten het niet.

De agenten - Degenen die voor hem handelen, hoewel ze meestal niet onder zijn controle zijn. Wat hun motivatie ook is, als ze namens hem handelen, dan zijn ze agenten. Een van hun grootste troeven is dat ze (als ze niet proxified zijn) volledig gezond zijn en al hun mentale vermogens behouden, wat betekent dat ze Runners kunnen richten op manieren die veel creatiever zijn dan alles wat Slender zelf kan bedenken. Ze zijn een beetje het equivalent van sekteleden.

De Revenants - Degenen die uit de dood zijn teruggekeerd en menselijke vaartuigen gebruiken om in leven te blijven of volmachten die bovenmenselijke vermogens hebben.

De lijst met bekende proxy's binnen de Slenderverse (diegene wiens proxyranking mogelijk is bevestigd):

hallowed

Hallowed (EverymanHYBRID)
Het zicht
Charlie Matheson Jr.

Berserkers

Victor
Ellie
Xakk
Vince Wilson
Kate

Sleepers

Geen.

agenten

De bestelling (groep)
New Jersey Chapter Overseer
The Anti-Body (voorheen)

revenants

The Collective  (Group)
Mr. Collector
———————
Een bekende proxy met de naam " The Observer ", is een van de belangrijkste antagonisten van de ARG-serie, TribeTwelve . Het is onbekend wat zijn hoofddoel is, maar het lijkt erop dat hij grote belangstelling heeft voor Noah Maxwell , de hoofdrolspeler van de serie.

Omdat hij het normaal vindt om te honen, te observeren en bespioneren terwijl hij slaapt; evenals hack in zijn account om hersenspelletjes te spelen, tot het punt dat hij spot met de dood van Noah's Cousin, Milo.

Ook al is hij geclassificeerd als een proxy, het is bekend dat hij de mogelijkheid heeft om tijd en ruimte te manipuleren, een van de belangrijkste vaardigheden van Slender Man. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste leiders samen met The Slender Man, van de op hivemind lijkende groep volmachten genaamd " The Collective ", hun hoofddoel is om een ​​dagboek te halen dat is geschreven door een soldaat uit de Tweede Wereldoorlog genaamd Sebastain Kraus.

Het bevat informatie over een 'gebeurtenis' die plaatsvond in de Tweede Wereldoorlog en bevat zeer schadelijke informatie over Slender Man en het Collectieve. Het tijdschrift is momenteel in het bezit van Karl Maxwell, Noah's grootvader. Er zijn veel andere leden die verschillende codenamen gebruiken zoals The Observer en een van hen wordt " The Firebrand " genoemd.

In tegenstelling tot The Observer wil Firebrand Noah helpen en beschermen, en in de video The Livestream Incident wordt onthuld dat Firebrand Noah is, hetzij uit de toekomst of uit een alternatieve tijdlijn. Er is ook onthuld dat de ware identiteit van The Observer Kevin is , die een goede vriend is van Noah en Milo. De identiteit van de andere collectieve leden werd onthuld: Mary Asher, Milo's moeder, Milo Asher zelf, Karl Maxwell en Sebastian Kraus. Het enige overgebleven lid met een onbekende identiteit is Deadhead.

In de ARG-serie EverymanHybrid verschijnen alleen proxies in de video, terwijl ze rondzwerven in een trance-achtige toestand buiten het huis van Evan. Deze worden geïmpliceerd om de heilige te zijn.

Een andere ARG-serie, bekend als MyDarkJournal, gaat voornamelijk over proxy's, aangezien Victor het hoofdpersonage en de exploitant van het kanaal is, in feite een proxy die geen andere keus had dan te dienen en Slender Man controle over zijn geest te geven als een deal om te proberen terug zijn dode vrouw.

In de ARG-serie TalesFromTheSpidersWeb zijn gemaskerde personages ( Clowny en Sage) die waarschijnlijk proxies zijn.

In de korte internetfilm, PROXY: A Slender Man Story . Het hoofdpersonage, Vince Wilson, wordt aan het einde van de film omgezet in een proxy nadat hij beelden van Slender Man begon te maken en zijn vriendin vermoordde.

In het videogame Slender: The Arrival . De hoofdpersoon van het spel, Lauren ontmoet een gemaskerde en gemaskerde proxy terwijl ze zich een weg baant door een mijnbouwfaciliteit. Veel spelers hebben gespeculeerd dat deze proxy Kate is, een slachtoffer van Slender Man met wie je speelt zoals in een van de niveaus verderop in het spel. Terwijl anderen het als een onzichtbaar personage beschouwen, Charlie Matheson, een jongen die vermist leek te zijn voor de wedstrijdgebeurtenissen die mogelijk ook een Slender Man-slachtoffer zouden zijn.

Dit is te zien wanneer de speler een brief verzamelt met de titel "Charlie Matheson Junior ontbreekt". In de Steam-versie is gebleken dat de jager Kate is en de nieuwe proxy met een rottend figuur is Charlie die op de een of andere manier als dit eindigde.
—————
NoT Proxy's

Iedereen van MarbleHornets, een van de grote 5 ARG's. Dat omvat Masky en Hoodie.

In de ARG-serie, DarkHarvest00 , wordt de schurk bekend als " KindVonDerRitter / KVDR / Zoon van de ridder " gezien als een man die Slender Man als een hoger wezen / God aanbidt om een ​​proxy te worden. Dit komt door zijn obsessie voor Slender Man in de serie waarin hij hem tot waanzin bracht en een masker droeg vergelijkbaar met dat van Slender Man.

Het lijkt ook te zijn dat hij ook lid of de leider is van de Orde van Gorr'Rylaehotep , een sekte die ook de slanke mens aanbidt als een God en Meester, offers brengt en bijeenkomsten organiseert om Slender Man te plezieren en te bereiken. Het ultieme doel van de Cult is om te worden meegenomen naar een plaats die bekend staat als de "Vierde Wereld" waar zij geloven dat Slender Man zijn oorsprong heeft, terwijl KVDR een hoger wezen wil worden dat vergelijkbaar is met Slender Man.

De Cult is verdeeld in hoofdstukken in Amerika en is het dichtst in het oosten. Hun heilige stad is de stad in New Jersey waarin de serie plaatsvindt. KVDR heeft ook een blog en een kanaal gebaseerd op zijn eigen naam, om cryptische berichten te bestrijden en te verzenden naar de hoofdrolspelers van de serie, Chris en Alex.

Hij is geen proxy, hij is gewoon een aanbidder die hoopt een proxy te worden, maar zelf nooit wordt gekozen.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now