Ben drowned post 4

95 3 0
                                    

Post # 4 (12 september 2010)

Laat me gewoon dingen duidelijk maken - ik weet dat jullie bezorgd zijn, maar "jadusable" is oke. Hij is vandaag vertrokken en hij zei dat hij naar huis gaat, hij neemt dit semester gewoon af. Ik weet niet precies wat er is gebeurd; Ik heb een vaag idee, maar jullie weten waarschijnlijk meer dan ik. Ik ben de kamergenoot van "jadusable" en ik wist natuurlijk dat er nu al een paar dagen iets met hem aan de hand was. Hij bleef de hele tijd in zijn kamer, raakte contact met letterlijk al zijn vrienden, en ik ben er vrij zeker van dat hij bijna niets had gegeten, na de tweede dag kon ik daar niet meer blijven, dus ik heb gecrasht bij een buddy's place, kom alleen maar naar mijn kamer om spullen te pakken die ik nodig heb. Ik probeerde verschillende keren met hem te praten, maar hij zou me afsnijden of het gesprek kort houden als ik hem vroeg naar zijn vreemde gedrag, alsof hij ervan overtuigd was dat er iets op hem jaagde. Gisteren kwam ik mijn filosofieboek pakken en benaderde hij me, er vreselijk uitziend, als vreselijke tassen onder zijn ogen. Hij overhandigde me een flashdrive en gaf me specifieke instructies. Hij vertelde me dat hij me nodig heeft om nog een laatste gunst voor hem te doen - hij legde me eindelijk uit wat er aan de hand was, gaf me de accountinformatie aan zijn YouTube-account en vertelde me dat hij hier weg komt, dat het hem lokte om het opnieuw te spelen in plaats van te proberen dingen te veranderen en dat hij dat niet had gedaan, en om de beelden te uploaden en mensen te informeren wat er was gebeurd. Ik vertelde hem dat hij het zelf kon doen en hij kreeg deze woeste blik in zijn ogen en vertelde me dat hij nooit meer naar die wedstrijd kijkt, en dat is het laatste wat hij tegen me zei, hij zei zelfs nooit daag toen zijn ouders kwamen om hem op te halen. Ik heb zijn ouders nooit mogen ontmoeten.

Ik kan je eerlijk gezegd niet vertellen wat er gebeurde, toen hij sprak was het nogal moeilijk om hem te begrijpen en zijn fucked up uiterlijk leidde me echt af. Op de flashdrive was gisteravond het beeldmateriaal van het spel, een tekstdocument met zijn naam en wachtwoord voor YouTube, en een derde document met de naam TheTruth.txt, waarin stond dat hij 'zijn aantekeningen' die hij had genomen, had verteld. Hij vertelde me dat dit alles voor hem betekende dat ik zijn instructies precies volgde, normaal zou ik niet zo 'to-the-letter' zijn voor een verzoek over een fucking videospel, maar de manier waarop hij sprak en de manier waarop hij eruit zag maakte me weet dat dit echt serieus was, en dat ga ik eren. Ik heb deze video sinds gisteren gehad, maar ik moest iemand hebben die me hielp om Pinnacle te gebruiken, dat is niet echt mijn sterkste punt. Dat ik er na het kijken naar terug moest om naar zijn andere video's op zijn YouTube-account te kijken om te beseffen wat er aan de hand was en zelfs dan ben ik echt in de war. De video die ik vanavond uitbreng, zal TheTruth.txt op 15 september verschijnen, net zoals hij had gevraagd. Ik heb het nog niet durven bekijken, dus de eerste keer dat ik het zie, zal het de eerste keer zijn dat je het uit respect voor mijn vriend ziet. Om je vragen te beantwoorden, nee, ik heb hem nog niet geprobeerd, ik denk dat ik hem morgen een telefoontje zal sturen om te zien of hij oke is of niet. Hij had inmiddels thuis moeten zijn.

Jadusable.wmv
Jadusable.wmv
Over de video: in deze video knipte ik meteen door toen hij het "BEN" -bestand in de game laadde, terugkijkend besefte ik dat jadusable het selectiescherm voor opslaan heeft verlaten omdat het soms andere namen zei, dus mijn slechte, maar allemaal het zei dat deze keer hetzelfde was aan het einde van zijn laatste video (Link en BEN), niets anders. Ik was er niet toen hij het speelde, maar het lijkt erop dat ik in het begin, wanneer hij voor het eerst spawnt, zijn uitrusting test of ziet welke items hij heeft of zo, omdat ze blijkbaar willekeurig zijn veranderd. Daarna denk ik dat de game te persoonlijk voor hem is geworden.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now