Ouders

34 3 0
                                    



De ouders is een eng verhaal over een tienermeisje dat in haar leven veel ontberingen tegenkomt.

Ouders

Er was een tienermeisje dat voor de eerste keer naar een disco wilde. Ze vroeg haar ouders om toestemming, maar ze zeiden dat ze te jong was. Toen ze ruzie met hen maakte, weigerden ze om te luisteren en stuurden ze haar naar haar kamer.

Het meisje was boos en besloot om het huis uit te sluipen. Ze wilde echt naar de nachtclub gaan. Ze nam een ​​paar kussens en legde ze onder de dekens op haar bed, zodat het leek alsof daar iemand lag te slapen. Toen kleedde ze zich aan, trok make-up aan en opende langzaam haar slaapkamerdeur. Ze hoorde haar ouders in de keuken praten, dus liep ze stilletjes de trap af en liep ze de voordeur uit.

Toen ze later die avond thuiskwam, klom ze in haar slaapkamerraam en merkte dat haar bed was gestoord. De dekens waren verfrommeld en er was een gat in de lakens. Er was ook een gat in een van de kussens. Toen ze 's morgens voor het ontbijt kwam, zei ze niets tegen haar ouders, maar ze keken haar vreemd aan.

'S Avonds gingen haar ouders uit eten. Het meisje wilde een van haar vrienden bellen, maar ze had geen krediet meer. Ze ging naar de plaatselijke winkel en haalde haar mobiele telefoon bij. Het werd donker en op haar weg terug moest ze door een park lopen.


Ze ging door een verlaten pad, toen plotseling een gemaskerde man uit de struiken sprong en probeerde haar aan te vallen. Hij had een lange ijzeren staaf in zijn hand en hij zwaaide hem naar haar hoofd. Ze slaagde erin de slag te ontwijken, net op tijd, en de ijzeren staaf suisde langs haar oor. Het meisje vluchtte onmiddellijk voordat de gemaskerde man haar kon vangen. Ze rende zo hard ze kon en durfde niet terug te kijken, totdat ze bij haar voordeur aankwam.

De ouders van het meisje kwamen een paar minuten later thuis en het angstige meisje vertelde hen wat er was gebeurd. Ze schold haar uit omdat ze alleen in het donker door het park liep en zei dat ze in de toekomst voorzichtiger moest zijn. Ze gaven nog steeds haar vreemde uiterlijk.

De ouders vertelden hun dochter om een ​​warm bad te nemen om te ontspannen en haar zenuwen te kalmeren. Het meisje kleedde zich uit en stapte in bad. Ze sloot haar ogen en probeerde de verontrustende gebeurtenissen van de dag te vergeten.

Plots ging de deur open en kwam moeder binnenrennen met een broodrooster. Voordat het meisje de kans kreeg om te reageren, probeerde haar moeder de broodrooster in de badkuip te gooien. De vrouw heeft echter de lengte van de draad verkeerd beoordeeld en de broodrooster kon niet zo ver reiken. De draad stopte het kort en het viel onschadelijk op de badkamervloer. Het meisje was ternauwernood ontsnapt om door een elektrische schok te worden gedood.

Toen ze uit het bad sprong, begon het meisje tegen haar ouders te schreeuwen. Op dat moment besefte ze dat ze haar hadden proberen te vermoorden. Ze pakte haar mobiele telefoon en zei dat ze de politie zou bellen tenzij ze haar vertelde waarom ze haar dood wilden. Haar moeder barstte in tranen uit en haar vader hing zijn hoofd in schaamte. De ouders gingen op de rand van het bad zitten en probeerden het uit te leggen.

Het bleek dat de oom van het meisje, de broer van haar vader, terminaal ziek was in het ziekenhuis. Hij was een succesvol zakenman en had tijdens zijn lange carrière een enorm fortuin vergaard. Hij had geen kinderen, dus toen hij zijn testament opzette, besloot hij al zijn rijkdom aan zijn favoriete nichtje over te laten. Toen de oom stierf, zou het tienermeisje meer dan een miljoen dollar ontvangen. Als ze zou sterven, zou het geld automatisch naar haar ouders gaan.


Het meisje kon niet geloven wat haar ouders haar vertelden. Ze besefte dat het paar ongelooflijk hebzuchtig en zielloos was. Infanticide was de ergste misdaad die een ouder kon plegen. Ze worstelde om te begrijpen hoe haar ouders zo laag konden zijn dat ze probeerden hun eigen dochter voor geld te vermoorden. Het was een verraad dat nooit kon worden vergeven.

Het meisje pakte onmiddellijk haar spullen en verliet het huis diezelfde nacht. Ze boekte een goedkoop hotel en besloot alle communicatie met haar ouders af te sluiten. Ondanks de vele moeilijkheden waarmee ze te maken kreeg, probeerde ze alleen voor zichzelf te zorgen. Ze kreeg een baan en verdiende genoeg geld om zichzelf door de universiteit heen te werken. Hoewel ze het heel druk had, nam ze elke week tijd vrij om haar oom in het ziekenhuis te bezoeken.

In haar eerste universiteitsjaar ontmoette ze een gast in haar klas die erg aardig leek. Hij was niet erg goed, maar hij had een aantrekkelijke persoonlijkheid. Hij was vriendelijk en zachtaardig en zorgde er altijd voor dat hij er voor haar was in tijden van problemen. Toen ze in zijn armen was, voelde ze zich veilig en beschermd. Ten slotte had ze iemand in haar leven gevonden die ze kon vertrouwen.

Een paar maanden gingen voorbij en het gelukkige paar besloot om te trouwen. Ze hadden een bescheiden bruiloft in een plaatselijke kerk en nodigden al hun vrienden uit om de vreugdevolle gelegenheid met hen te vieren. Het meisje drong erop aan dat ze haar ouders niet uitnodigde voor de bruiloft. Toen de man haar ernaar vroeg, vertelde ze hem hoe ze haar hadden verraden.

De dag na de bruiloft gingen de jonggehuwden op huwelijksreis. Ze boekten een korte vakantie in een schilderachtig resort in de bergen, naast een glinsterende vijver. Toen ze aankwamen, zag de locatie er zo mooi uit dat ze besloten om een ​​boottocht op het meer te maken en het uitzicht in te nemen. Het was herfst en de bladeren vielen van de bomen. De zon ging onder en wierp een oranje gloed over de hemel en het oord was bijna verlaten.

Toen ze naar het midden van het meer roeiden, stond de man op en greep zijn vrouw. Hij duwde haar over de rand van de boot en tuimelde met een spet in het ijskoude water. Hij greep een roeispaan en begon haar ermee over het hoofd te slaan terwijl ze worstelde om het hoofd boven water te houden. Uiteindelijk sloeg hij haar bewusteloos en ze zonk weg onder de golven. Toen roeide hij terug naar de kust en belde de politie, met tranen vertellen hoe zijn vrouw per ongeluk overboord was gevallen en verdronk.

Een paar dagen later werd de oom van het meisje dood in zijn ziekenhuisbed gevonden. Hij was gesmoord met een kussen.

Binnen een paar maanden ontving de echtgenoot van het meisje de erfenis van miljoen dollar en hij verdeelde het met de ouders van het meisje.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now