Clown

81 6 1
                                    

Er is een bekend Japans enge verhaal met een enge clown.

Er waren drie jongens die dol waren op horrorfilms. Op een dag ontving een van de jongens een pakje per post. Er waren geen stempels op het mysterieuze pakket en er stond geen naam of adres op de voorkant. De jongen had geen idee van wie het was. Toen hij het pakket opendeed, vond hij een dvd erin. Er was geen dekking op de zaak en geen titel op de schijf. Hij dacht dat zijn vrienden misschien een grap met hem maakten, dus nam hij de dvd en ging naar buiten om de andere jongens te ontmoeten.

Toen hij bij hun huis aankwam, vroeg hij hen naar de mysterieuze dvd, maar ze zeiden dat ze er niets mee te maken hadden. Ze nodigden hem uit om het te bekijken en te zien wat erop stond. Toen ze op de bank gingen zitten en op de dvd-speler drukten, waren ze verbaasd over wat ze op het scherm zagen.

Er stond een griezelige clown in een kamer. Er was een bed aan zijn linkerkant en een kast aan zijn rechterkant. Hij hield twee rode ballonnen vast en staarde in de camera. Toen begon er rare muziek te spelen en de clown begon te dansen en rond te springen. Hij rukte en schudde zijn lichaam door de hele kamer. Al die tijd was zijn clownsgezicht gefixeerd op een brede, dreigende grijns. Hij zag er gestoord uit en zijn gedrag was bizar. Twee jongens vonden het hilarisch en begonnen hardop te lachen.

Na een tijdje merkten ze dat de derde jongen erg stil was. Toen ze zich omdraaiden om naar hem te kijken, konden ze zien dat zijn gezicht wit was als een laken en zijn ogen waren groot van angst.

"Wat is er met je aan de hand?" Vroegen ze. "Waarom lach je niet?"

De jongen antwoordde met een zachte stem: "Dat is mijn slaapkamer ..."

Creepy verhalen nederlandsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu