Ben drowned post 5

101 2 0
                                    

Post # 5 (15 september 2010)

Hallo jongens. "Jadusable" hier. Dit is de laatste keer dat je van mij hoort, en dit is mijn laatste geschenk voor jou - dit zijn de aantekeningen die ik heb gemaakt en de realisaties die ik heb gemaakt. Voordat ik hier op in ga, wil ik je bedanken voor het volgen van mij en bedankt voor het luisteren, het voelt alsof het gewicht van een krachtige last op het punt staat te worden opgeheven. Tegen de tijd dat je dit leest zal ik er niet meer zijn, maar na vier dagen met dit gekmakende spel te hebben doorgebracht, ben ik gaan begrijpen wat er echt speelt en hopelijk kunnen we na het lezen ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

Er zijn dingen die ik niet met je kon delen terwijl dit gebeurde vanwege de omstandigheden die ik zal uitleggen. Terwijl Ben elke poging blokkeerde die ik deed om te proberen de waarheid aan jou door te geven, probeerde ik, zo subtiel, jullie op verschillende manieren te waarschuwen. Temidden van de chaos en mijn delirium, heb ik in mijn video's een nauwelijks merkbaar patroon bedacht. In alle vijf video's die ik gedurende de vier dagen heb opgenomen, heb ik ofwel het masker van de waarheid gehad, op een bepaald moment een wisselwerking gehad met een roddelsteen of de lens van de waarheid. Voor jullie Zelda-enthousiastelingen zijn dit allemaal symbolen van eerlijkheid en betrouwbaarheid en ik hoop dat een van jullie misschien de referentie heeft opgepikt. Terwijl ik het bestand afspeelde dat ik 'BEN' noemde, en me bewust was van hoe Ben waakte over elke beweging in het spel, deed ik een poging om iets te voor de hand liggend te vermijden, maar ik stuurde een verborgen bericht naar jullie - Ik heb nooit de lens of het masker uitgerust en ook geen steen bezocht. Het werkte en de video is geüpload. Ik bad dat iemand zou opmerken dat het patroon niet van toepassing was op BEN.

De tags volgden ook, ik hoop dat jullie daar ook aandacht aan hebben geschonken. Het waren mijn kleine boodschappen aan jou - niets groots genoeg dat Ben's aandacht zou kunnen trekken of hem iets zou doen vermoeden - met Ben die mijn bestanden manipuleert en verandert, ik hoop oprecht dat wat jullie zagen in de buurt was van wat er werkelijk gebeurde, maar er is geen manier voor mij om te weten.

Dit kan lang duren, ik heb geen tijd om te bewijzen of al mijn onderzoek mooi te maken. Maar hier is het allemaal.

-

6 september 2010

23.00 uur - Kan niet geloven wat er is gebeurd, niet zeker of dit een soort van bedrieglijke hoax is, ondanks de angst die ik niet kan laten, maar ben hier buitengewoon nieuwsgierig naar. Wie of wat is het standbeeld? Veel vragen hier. Ik begin dit document als een "dagboek", zodat ik alles kan bijhouden. Ik typ een samenvatting van wat er is gebeurd, zodat ik er later op terug kan komen.

7 september 2010

2:10 uur - (Samenvatting is hier gepost, je kunt teruggaan en mijn eerste bericht bekijken voor dag vier.wmv voor dat)

4:23 uur - Ik kan niet slapen. Ik heb zo hard geprobeerd, maar hoe harder ik probeer, ik word gewoon rustelozer. Ik heb gewoon het gevoel dat dat beeld verschijnt als ik mijn ogen sluit.

8:20 uur - Ik heb helemaal niet geslapen, ik wilde gewoon mijn dag beginnen. Ik denk niet dat ik de energie heb om vandaag naar de les te gaan, ik rij terug naar beneden om met die oude man te praten, en neem mijn maatje Tyler mee voor het geval dat.

1:18 uur - Thuis nu. Geen teken van de oude man, echt raar dat hij de volgende dag in beweging lijkt te komen, maar misschien was het bord met de uitverkoop daar gisteren en ik merkte het gewoon niet. Tyler wil weten wat me allemaal heeft bezorgd, ik heb het hem niet verteld. Gaan eten, voelen als de dood.

15:46 uur - Ik had gezworen terug te rijden van Subway dat ik het Elegy-beeld begraven zag liggen in een of ander struikgewas dat me voorbij zag gaan. Nu heb ik zeker, zeker slaap nodig.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now