Laughing Jill

107 8 6
                                    

Maria was vaak eenzaam. Hoewel ze uit een rijk gezinnetje komt, is ze ongelukkig. Haar vader werkt als ondernemer en haar moeder was alcoholist. Maria was een slimme meid, maar ze haatte eigenlijk bijna Alles. Ze wilde net als de andere 'normale' kinderen zijn, maar ze kon het niet.

Totdat ze Op kerstavond een Laughing Jill muziekdoosje kreeg. Maria draaide aan de hendel van het muziek doosje en er knalde een vel gekleurde clown uit. De clown stelde zich voor en noemde zichzelf Laughing Jill, en vanaf het moment dat Maria en Jill met elkaar begonnen te praten werden ze beste vriendinnen
   
Hierdoor werd Maria onbeleefd tegen haar ouders een Jill net zo goed. Jill zou Maria's ouders in de maling nemen en Maria zou de schuld krijgen, maar Maria vertelde dat het Laughing Jill was die deze grappen maakte, maar haar ouders dachten dat ze gek werd, ze hadden Laughing Jill immers nog nooit gezien. Dit ging nog een tijdje door, totdat Maria's ouders besloten om Maria naar de kerk te sturen, zodat ze Laughing  Jill een beetje zou kunnen vergeten.

Sins Maria weg was, begon Laughing Jill eenzaam te raken en verloor ze haar kleur. Na een jaar kwam Maria met kerstmis naar huis. Ze was niet opgewonden om haar ouders weer terug te zien, maar ze was dol blij om Laughing Jill weer terug te zien. Ze herinnerde zich Jill nog omdat ze doet alsof ze denkt dat Jill een demoon is.

Maria vond Laughing Jill en zag dat ze veranderd was. Maria vroeg waarom en Jill legde uit dat ze zich eenzaam voelde zonder Maria, maar nadat Laughing Jill haar uitleg had beëindigd, kwam Maria haar moeder met een pistool en ze probeerde op Jill te schieten, maar schoot Maria neer. Later die nacht vermoorde Jill Maria haar ouders en de nonnen.

Toen ze klaar was liep Jill weg en ze ging zich verbergen. Ze is er vandaag de dag nog steeds. Nu is hier een vraag voor jou: wat is dat achter je ? 



Het einde. 

Creepy verhalen nederlandsDär berättelser lever. Upptäck nu