Charlotte / Miya

16 0 0
                                    

Miya

Miya Nyx leek menselijker dan haar creepypasta-tegenhanger ooit zou doen. Ze is een roodkop, met lange, levendige lokken die over haar schouders en op haar rug spatten. Ze hield ervan haar haar in tweestrepen te binden met haar favoriete twee onvergelijkbare haarbanden, een met blauwe edelstenen en de andere met rode edelstenen erin.

Ze droeg deze exacte paar haarbanden bijna altijd omdat ze er gewoon te veel van hield. Haar ogen zijn hetzelfde als die van Charlotte, hoewel het opvallend is dat Miya's groener en donkerder zijn dan Charlotte's heldere, tealachtige. Miya's ogen zijn ook kleiner dan die van Charlotte, vooral omdat ze een mens is. Haar huid was erg bruin, want sinds haar jeugd bracht ze urenlang in de zon door met haar vrienden te vangen.

Miya's lichaam was kort en gedrongen en ze had een rond lichaam. Hoewel ze werd geplaagd door haar lichaamsvorm, kon het haar niet schelen, want ze gaf nooit om wat anderen dachten over hoe ze eruitzag. (Miya geloofde er sterk in dat het mooi vanbinnen was, was beter dan behoorlijk van buiten te zijn.)

Ze kon nooit snel rennen en struikelde vaak over haar voeten vanwege haar gebrek aan evenwicht. Er was niets waardoor ze zich onderscheidde van andere mensen, en daar was ze oké in. Miya droeg vaak haar schooluniform of wat ze ook moest dragen, echt waar, maar er was een speciale outfit die ze kreeg toen ze tien werd die ze liefhad en alleen droeg bij speciale gelegenheden, zoals de verjaardag van haar moeder.

Het was een mooi en sierlijk uitziend jasje met mouwen en een lieverdsnit omlijst door metaal en kleine platina-hartjes die eraan bungelden. De jurk heeft wijd uitlopende mouwen die een prachtig wit waren en een jurk die heel veel leek op de prachtige outfit van de ballerina's die het sierlijke ballet uitvoerde waar Miya zo van hield.

Charlotte

Het uiterlijk van Charlotte was niet ver verwijderd van hoe Miya eruit zag. Ze had lichter, ietwat suikerspinachtig haar. Ze droeg het met een pony die ongeveer halverwege de borst reikte met een haarband die ze maar zelden droeg. De rest van haar haar was in de steek gelaten, afgezien van twee kleine stukjes haar.

Charlotte sluit zich aan met dezelfde twee haarbanden die Miya leuk vond, het rode en blauwe paar. De haarband is puur wit. Charlotte heeft momenteel een hekel aan haar huidskleur en mist de donkere huid die ze ooit had. Ze heeft nu een melkwitte huid, een schaduw die ver verwijderd is van de mooie donkere huid die Charlotte ooit had. Zoals eerder vermeld, buigen Charlotte's ogen meer naar de tealzijde dan de smaragdgroene kant en zijn ze helderder en groter, omdat ze in een pop verandert.

Charlotte heeft ook een zilveren lotusbloemkroon. Ze draagt ​​nu een andere outfit. Het is nog steeds een tutu, maar is veranderd. Ze heeft een soortgelijk lotusembleem op haar borst dat ook van zilver was gemaakt. De turnpakje zelf is een soepele, zijdeachtige groene, diepe en betoverende smaragd.

Ze draagt ​​ook een bronzen middelvangst, waarbij het zware metaal zichzelf op de pluizige lagen van het tutu-lijfje plaatst. De kant van het lijfje overlapt en het begint met een zuiver, parelwit maar verschuift naar een onschuldig pastelgroen aan de randen.

Haar benen hebben verschillende mechanismen die zowel handmatig als automatisch werken. Charlotte draagt ​​ook donkergroene zijden dansende pantoffels met witte strikken. Ze heeft aparte mouwen, die beide gezwollen zijn. Het is een licht poederroze met dezelfde lichtgroene strepen als de tutu.

Daaraan vast zit een gedeelte dat wijd opengaat en twee lagen heeft, de buitenzijde, het binnenste katoen en respectievelijk muf groen en suikerspinroze.

Persoonlijkheid

Miya

Zo lief als honing, Miya was een heel, heel, heel aardig meisje. Ze hielp iedereen, was aardig voor velen en stond bekend als een van de zachtaardigste meiden om haar buurt te gronde te richten. Miya hield ervan huisdieren in te nemen, vooral gewonden, om hen in hun oude glorie te genezen en hen een thuis te bieden als ze er geen hadden. Ze was dol op allerlei soorten vogels, en haar voorraadkamer had een gedeelte vol voedsel voor de verschillende huisdieren die ze thuis had.

Creepy verhalen nederlandsWhere stories live. Discover now