Houder van nauwkeurigheid

7 1 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, ga naar een willekeurige mentale instelling of huis waar je zelf kunt komen. Wanneer u bij het bureau van de receptioniste aankomt, vraagt ​​u iemand te bezoeken die zichzelf 'De Houder van de Nauwkeurigheid' noemt. Mocht een blik van schrik en verdriet over het gezicht van de receptioniste vallen, dan hebben zij u gevonden en geen enkele hoeveelheid hardlopen zal u redden.

Als hun gezicht echter een uitdrukking van opwinding en ongeloof vertoont, ben je hier aan het juiste adres. Ze brengen je naar de dichtstbijzijnde deur en openen deze voor je. Je moet precies drie seconden nadat ze zijn geopend door de deuropening lopen. Niet meer niet minder. Na het doorlopen, zal de receptionist zich sluiten en de deur achter u op slot doen. Je zult merken dat je nu in een schietbaan staat met spots aan beide kanten van je voor zover je kunt zien. De mensen die deze vlekken nemen zijn zoekers die gefaald hebben. Ze zijn gedoemd tot een eeuwigheid van gedachteloze slavernij, niet in staat om genoeg vrije wil bijeen te roepen om hun eigen leven te eindigen met de wapens die zo verleidelijk dichtbij zijn.

Neem de ene open plek die recht voor je ligt. U zult opmerken dat er een geweer op handige wijze op een nabijgelegen tafel is geplaatst. Zodra je het oppakt, verschijnt er een doel aan het einde van het schietbereik. Je krijgt vijf kogels en je moet met elk van hen in het midden van het doel raken. Als je alle vijf keer mist, zal de Zoeker aan je linkerhand hun pistool op je hoofd plaatsen en de trekker overhalen. Als je slechts één keer mist, word je lid van de zoekers die gefaald hebben in hun dwaze verdoving.

Als je de vijf keer in de roos schiet, verdwijnt het schietbereik en zul je jezelf in een lege zwarte leegte bevinden die voor een man staat, gekleed in een zwarte trenchcoat en een donkerbruine fedora, maar dat doe je niet in staat zijn gezicht te zien. Dit is de houder. Als hij een sigaar rookt, vindt hij het niet waard om je reis voort te zetten en je in de leegte te duwen om voor eeuwig te vallen. Als hij een sigaret rookt, dan gelooft hij dat je in staat bent om vooruitgang te boeken. Hij zal je wenken om te spreken. Je moet hem vragen: "Hoeveel mensen probeerden ze te stoppen?"

Hij zal je dan in detail vertellen hoeveel mensen probeerden te voorkomen dat de objecten verloren gingen, hoeveel kogels er werden afgevuurd, hoeveel veldslagen er werden gevochten, hoeveel oorlogen er onder andere werden gestart. Maak je geen zorgen. Weinigen zijn gek geworden van deze informatie. De man geeft je dan het geweer dat je in het schietbereik hebt gebruikt. Alle kogels die je in dit geweer laadt, verspreiden zich nooit en schieten altijd waar je naartoe gaat. De man geeft je een respectvol knikje en loopt de leegte in. Je zult een sterke windvlaag voelen en dan zul je merken dat je voor de plek staat die je thuis noemt.

Dat geweer is Object 38 van 538. Hoeveel foto's zal het maken om ze te stoppen?

Creepy verhalen nederlandsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن